Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Βασίλης μαθαίνει ποιος ήταν ο εραστής της Ασημίνας

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Συγκλονίζουν οι εξελίξεις από τη συνέχεια της σειράς «Το ναυάγιο» καθώς ο Βασίλης ανακαλύπτει όλη την αλήθεια για τον εραστή της Ασημίνας που ήταν τόσο καιρό μπροστά του.

Η σειρά του Mega καθηλώνει με τους δύο άντρες να καταλήγουν να έρχονται στα χέρια κάτι που ταράσσει τους συσπειρωμένους ως τότε επιζήσαντες.

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Βασίλης μαθαίνει ότι ο Γιώργης ήταν ο εραστής της Ασημίνας

Ο Παντελίδης

είναι αποφασισμένος να κάνει τον Γιώργη να μετανιώσει που τα έβαλε μαζί του. Έτσι του ετοιμάζει διπλό χτύπημα. Από τη μία του ετοιμάζει να πάρει συνέντευξη από τον Βασιλείου ενώ από την άλλη θα φέρει στο φως το σκοτεινό μυστικό του.

Ο Παντελίδης αποκαλύπτει στον Βασίλη ότι ο Γιώργης ήταν ο εραστής της γυναίκας του Ασημίνας και εκείνος σοκάρεται. Τόσο καιρό έψαχνε να μάθει την ταυτότητα του άντρα για τον οποίο θα τον άφηνε η Ασημίνα όμως είχε απελπιστεί και το είχε αφήσει. Τώρα εξοργίζεται που μαθαίνει ότι ήταν ο Γιώργης.

Ο Βασίλης επιτίθεται στον Γιώργη και του λέει πως τόσο καιρό τον κορόιδευε κάνοντας τον φίλο του. Προσπαθεί μάλιστα να τον χτυπήσει με τον Γιώργη να μην ανταποδίδει καθώς καταλαβαίνει τι αισθάνεται. Ευτυχώς ο Μιχάλης μπαίνει στη μέση και τους προστατεύει από τα χειρότερα.

Το κακό όμως έχει γίνει και η αλήθεια αυτή θα μαθευτεί σε όλους…

Διαβάστε επίσης:

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Άγρια επίθεση του Βασίλη στον Γιώργη

Survivor highlights 29/2: Τέλος η Έλενα Αμανατίδου – Κατέρρευσε συναισθηματικά (vids)

MasterChef trailer 29/2: Δοκιμασία αντιγραφής θρίλερ – Οι κριτές βάζουν τέλος σε τρεις παίκτες! (vid)

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βασίλης, Ασημίνας,vasilis, asiminas