Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Ιπποκράτης λέει στην Ειρήνη αυτό που δεν πρέπει!

Χαμό θα κάνει το Ναυάγιο στα επόμενα επεισόδια του, με την τηλεθέαση σίγουρα να παίρνει την ανιούσα και να μάλιστα για τα καλά.

Οι εξελίξεις στη σειρά του Mega δε θα αφήσουν ασυγκίνητους τους τηλεθεατές, με την επιστροφή μετά το διάλειμμα των Χριστουγέννων να είναι πολύ δυναμική.

Έτσι θα δούμε αρχικά ότι η Ειρήνη συγκινείται βαθιά όταν έρχεται ξανά σε επαφή με το άρωμα που είχε δημιουργήσει μαζί με τον Απόστολο και σκέφτεται το παρελθόν της ασταμάτητα.

Σε μια κουβέντα με τη Λίνα και τον Γιώργη, αποκαλύπτει

λεπτομερώς την ιστορία τους και φυσικά το τι σημαίνει ο άρωμα για εκείνη, προσπαθώντας μάλιστα να καταλάβει πώς ακριβώς βρέθηκε να το έχει η Λίνα.

Τα ερωτηματικά είναι πάρα πολλά, με τα συναισθήματα που την έχουν κατακλύσει να είναι πάρα πολύ δυνατά, αφού της θυμίζουν μία ευτυχισμένη εποχή της.

Παράλληλα, ο Ιπποκράτης και η Δήμητρα, μετά την κρίση του Τρύφωνα, μεταφέρουν τον άνδρα στο νοσοκομείο προκειμένου να μάθουν τι του έχει συμβεί.

Την ίδια στιγμή ο Μάκης, γνωρίζοντας τα συναισθήματα του Πέτρου για την Ειρήνη, την οδηγεί στην αυλή για να της αποκαλύψει ο ίδιος που εντόπισε το βαλιτσάκι με τα αρώματα.

Η Στέλλα ζητά από τον Μιχάλη τη διεύθυνση του ναύτη που σκότωσε τον Κυριάκο, και ο Βασίλης ανησυχεί για τα σχέδιά της.

Τέλος, ο Πέτρος κάνει ένα δώρο στην Ειρήνη, όμως ο Ιπποκράτης, παρασύροντας από τον θυμό του για την απουσία της, εκφράζει κάτι που θα την συγκλονίσει.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Το ναυάγιο και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: 50.000 ευρώ ανατρέπουν τα πάντα για την Άννα

Το Ναυάγιο: Τέλος Στέλλα – Βασίλης

Το Ναυάγιο: Αυτός βοηθά τη Λαμπρινή να βρει τον γιο της

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα