Το μήνυμα επιστροφής του Κασίγιας (pic)

Ο Ίκερ Κασίγιας με ανάρτησή του στα social media έδειξε ότι συνεχίζει να δουλεύει επιθυμώντας να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Πέρασαν έξι μήνες από την Πρωτομαγιά όταν ο Ίκερ Κασίγιας υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου σε προπόνηση της Πόρτο και διεκομίσθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

O Ισπανός θρυλικός γκολκίπερ τέθηκε  εκτός αγωνιστικής δράσης και η επιστροφή του αποτελεί ακόμη ερωτηματικό.Έχοντας βγει

και στο γήπεδο πριν από λίγο καιρό για να ακολουθήσει πρόγραμμα μεγαλύτερης έντασης, θέλει να δείξει στην Πόρτο πως δεν τον συμπεριέλαβε τυχαία στη λίστα με τους διαθέσιμους παίκτες για τα ματς του φετινού πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προπονήθηκε ξανά μετά από έξι μήνες! (pic)

Πλέον κάνει ασκήσεις με μπάλα, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης και με νέα ανάρτηση από το γυμναστήριο, δείχνει πως δουλεύει σκληρά.

«Κανείς δεν ξέρει πόσο μακριά είναι το όριο του, σε ακραίες καταστάσεις. Το μόνο που αξίζει είναι να αγωνιστείς και να είσαι πεισματάρης. Πάρε κάτι που στις καλές μέρες σου ήταν δικό σου. Θυμήσου τις αισθήσεις. Πάμε Πόρτο!» ανέφερε συγκεκριμένα.

Uno no sabe hasta dónde pone su límite, en situaciones extremas. Sólo vale esforzarse y ser tozudo. Conseguir algo que en su día fue tuyo. Recuerpar sensaciones. Força @fcporto!! #buenasnochesmundo pic.twitter.com/Z4x74nE6wg

Iker Casillas (@IkerCasillas) November 13, 2019

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Το μήνυμα επιστροφής του Κασίγιας (pic) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα