Το μέλλον του Ομπράντοβιτς κρίνει και τον Σλούκα

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για να μιλήσει με τον Αλί Κοτς για το μέλλον του στην Φενερμπαχτσέ. Πως επηρεάζει τον Κώστα Σλούκα

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι η Φενέρ θα έχει μειωμένο μπάτζετ τη νέα σεζόν και όλοι περιμένουν με αγωνία αν θα βρίσκεται στον πάγκο της τουρκικής ομάδας ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Ζοτς

έχει μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη για το κρίσιμο ραντεβού και δεν θέλησε να απαντήσεις στις ερωτήσεις των ΜΜΕ που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο.

Ο Κώστας Σλούκας θεωρεί μέντορά του τον Ομπράντοβιτς κι αν μείνει στον πάγκο, θα μείνει κι αυτός στην ομάδα. Για να γίνει βέβαια, αυτό θα πρέπει η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε να εγγυηθεί ότι θα υπάρχει για τη νέα σεζόν ένα σημαντικό μπάτζετ.

Αν η Φενέρ αποφασίσει να… βαρέσει κανονιά και ο Ζοτς φύγει και μαζί του φύγει και ο Σλούκας. Ο Έλληνας γκαρντ σε δηλώσεις του εδώ και αρκετό καιρό έχει ξεκαθαρίσει ότι αν φύγει από την Τουρκιά θα έρθει στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός έχει αποσπάσει το «ναι» του παίκτης και ότι δεν θα πάει σε κάποια άλλη ομάδα. Βέβαια οι άνθρωποι της ομάδας ούτε επιβεβαιώνουν, αλλά ούτε διαψεύδουν, ωστόσο αισθάνονται σίγουροι και ασφαλείς για τη θέληση του Σλούκα.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν κρατιούνται όμως και ήδη έχουν δημιουργήσει ένα βίντεο για την ενδεχόμενη επιστροφή του στο ΣΕΦ. Δείτε το:



Zeljko Obradovic, Fenerbahçe’deki geleceğini görüşmek üzere İstanbul’a geldi. Gazetecilerin sorularına ise cevap vermek istemedi.
pic.twitter.com/2VHE8O9dSd

— Hızlı Hücum (@hizlihucum) June 15, 2020

Το άρθρο Το μέλλον του Ομπράντοβιτς κρίνει και τον Σλούκα εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα