Το μεγαλύτερο κέρδος για ΑΕΚ και Αλμέιδα

08:41 8/1/2024 - Πηγή: Sportime

Η ΑΕΚ νίκησε στο ντέρμπι αν και ακροβατούσε στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν καλύτερη στο πρώτο, πιο πειστική αλλά στην επανάληψη έδωσε πολλά δικαιώματα στον Ολυμπιακό. Και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλά, σε πάρα πολλά φετινά παιχνίδια της. Δεν είναι αρκετά αυτά που έχει κερδίσει χωρίς να δώσει τα δικαιώματα στον αντίπαλο.

Η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο βέβαια

δεν έκανε και εκατό φάσεις αλλά από το 30’ έως και το 44’ που δέχθηκε το γκολ, επιβλήθηκε για τα καλά. Προηγουμένως είχε την κατοχή επίσης και έδειχνε πως είχε περισσότερες πιθανότητες να πάει στο γκολ.

Στο δεύτερο έως και το 80’ πάλι δεν έκανε φάση. Στη συνέχεια είχε 3-4 αντεπιθέσεις που για κάποιο λόγο δεν βρήκε και πάλι γκολ. Δεν το πλήρωσε βέβαια όσον αφορά το αποτέλεσμα αλλά θα μπορούσε να πάει πιο ήρεμα προς το τελικό σφύριγμα.

Αυτό που κρατάνε βέβαια όλοι και ο Αλμέιδα είναι μάλλον και πάλι το γκολ του Λιβάι Γκαρσία. Απέχει ο άσος από το Τρινιτάντ από τα 30 εκατομμύρια (λιγότερο έδιναν φυσικά η Λανς και η Μπέρνλι) που είχε κοστολογηθεί αλλά συνέχισε το σερί Έκτο ματς που βάζει γκολ στα 6. Πλέον 13 παιχνίδια με 7 γκολ. Όχι εκπληκτικός και εντυπωσιακός απολογισμός, μακριά από τα περσινά. Αλλά είναι κάτι που δείχνει πως ανεβαίνει σταθερά.

Και αυτό είναι υπέρ όλης της ΑΕΚ είναι γνωστό.

 

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα