Το «μπράβο Τάσο» και οι αγκαλιές με τους πρώην (vid)

Μία μέρα μετά τα ματς του συνηθίζει ο Παναθηναϊκός να βγάζει την παρακάμερα του αγώνα και το έκανε και αυτή τη φορά. Πιθανότατα, όμως, λόγω της ήττας από την ΑΕΚ δεν ήταν τόσο αποκαλυπτικά τα πλάνα όπως άλλες φορές.

Μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ για παράδειγμα, οι «πράσινοι» είχαν δώσει στη δημοσιότητα μέχρι και μέρος της ομιλίας του Γιώργου Δώνη. Αυτή τη φορά τα πλάνα δεν… έβγαλαν

είδηση.

Μία ατάκα φαίνεται να λέει ο κόουτς του «τριφυλλιού» και αυτή είναι το «μπράβο Τάσο» απευθυνόμενος στον Χατζηγιοβάνη για μία ενέργεια που έκανε στο πρώτο μέρος. Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον ιδιαίτερο δεν υπάρχει.

Άξιο αναφοράς τα πηγαδάκια που έκαναν οι πρώην. Χρήστος Δώνης και Κλωναρίδης είχαν την ευκαιρία να τα πουν πριν το παιχνίδι. Το ίδιο έγινε εντός αγωνιστικού χώρου και ανάμεσα στους Χουλτ και Κολοβέτσιο. Αμφότεροι, άλλωστε, έχουν φορέσει τις φανέλες και των δύο ομάδων.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει το βλέμμα του στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Αν μη τι άλλο πρόκειται για το ματς της χρονιάς για το «τριφύλλι», αφού κρίνει τον μοναδικό στόχο που έχει φέτος. Αυτός δεν είναι άλλος από τη διάκριση στο Κύπελλο.


Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Το «μπράβο Τάσο» και οι αγκαλιές με τους πρώην (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα