Το 8ο (!) γκολ του Χάαλαντ δεν ήταν αρκετό – Η Βέρντερ απέκλεισε την Ντόρτμουντ!

23:56 4/2/2020 - Πηγή: Sportime

Σε ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι τα τελευταία λεπτά η Βέρντερ Βρέμης νίκησε την Ντόρτμουντ με 3-2 και την πέταξε εκτός Κυπέλλου Γερμανίας. Οκτώ(!) γκολ σε τέσσερα ματς ο Χάαλαντ!

Σέλκε (16′) και Μπίτενκουρτ (30′) έδωσαν σαφές προβάδισμα στους γηπεδούχους, όμως η είσοδος του Χάαλαντ στο ματς στο ημίχρονο έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Ο Νορβηγός σκόραρε και πάλι και έβαλε την ομάδα του στο κόλπο της πρόκρισης στο 67′.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρωτοφανές «ξεκατίνιασμα»

στο εσωτερικό της Μπαρτσελόνα!

Ο Ράσιτσα, όμως, τρία λεπτά αργότερα έδωσε τη χαριστική βολή στο σύνολο του Φαβρ, πετυχαίνοντας το 3-1. Στο 78′ ο 17χρονος (!) Ρέινα πέτυχε ένα φανταστικό γκολ, όμως οι «κιτρινόμαυροι» δεν κατάφεραν να στείλουν το ματς στην παράταση και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του θεσμού…

Gio Reyna with an absolute stunner for Dortmund today to open his account with the club. My goodness. Picture-perfect. Don’t know that even Claudio could’ve done that…. pic.twitter.com/oiiRzy54G9

— Pablo Maurer (@MLSist) February 4, 2020

Golll do Dortmund. Haaland!!! Craque!!! pic.twitter.com/HExgQ4uQ8c

bola (@bola35157700) February 4, 2020

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Το 8ο (!) γκολ του Χάαλαντ δεν ήταν αρκετό – Η Βέρντερ απέκλεισε την Ντόρτμουντ! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα