Την έναρξη της τουριστικής σεζόν στην Ελλάδα, τονίζουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης (vid)

Το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και πιο κοντά και παρά την πανδημία του κορονοϊού, η Ελλάδα ετοιμάζεται να ανοίξει της… πόρτες της στους τουρίστες.

Έτσι, με ξένα μέσα ενημέρωσης έχουν αρχίσει και αναφέρουν το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου στη χώρα μας.

Αρχικά, το Γαλλικό Πρακτορείο, τονίζει στο θέμα του με τίτλο «Η Ελλάδα ανοίγει ξανά την

τουριστική σεζόν στα μέσα Ιουνίου και τις διεθνείς πτήσεις την 1η Ιουλίου», τα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μένοντας ταυτόχρονα στη φράση του: «Το όπλο μας είναι τα διαβατήριο ασφάλειας, αξιοπιστίας και υγείας που έχει κερδίσει η χώρα μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Έρχεται 2ο κύμα; Πόσο δυνατό θα είναι;

Από τη μεριά του, το Reuters, αναφέρει τη μείωση του ΦΠΑ στον καφέ, στα μη αλκοολούχα ποτά, και τα εισιτήρια των μέσων μαζικής μεταφοράς, προκειμένου να ανακάμψει η οικονομία.

«Η Ελλάδα θα επιτρέψει απευθείας ξένες τουριστικές πτήσεις από τις 15 Ιουνίου», είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ του Bloomberg, που τονίζει την προσπάθεια που έχει γίνει για την καταπολέμηση του κορονοϊού.

Τέλος, το BBC κάνει λόγω για καταστροφή της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας και κάνει αναφορά τη δήλωση του πρωθυπουργού «όπως κερδίσαμε τη μάχη της υγείας, θα νικήσουμε και στον πόλεμο της οικονομίας».

Το άρθρο Την έναρξη της τουριστικής σεζόν στην Ελλάδα, τονίζουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα