Τηλεθέαση 27/9: The Voice και Γη της Ελιάς σε μια σκληρή μάχη για την πρωτιά!

Τηλεθέαση 27/9: Οι συγκλονιστικές εξελίξεις στην Γη της Ελιάς, εναντίον του Voice σε μια σκληρή μάχη για την πρωτιά στα νούμερα της τηλεθέασης, τη χθεσινή ημέρα, είχαν έναν νικητή.

To κανάλι του ΣΚΑΪ, ήταν αυτό που χαμογέλασε στο τέλος, με το Voice να κερδίζει την μεγάλη μάχη απέναντι στο MEGA.

Στο γενικό σύνολο, το The Voice

σημείωσε μέσο όρο 26% και ακολούθησε η Γη της Ελιάς με 23,5%. Όσον αφορά το δυναμικό κοινό, εκεί το The Voice βρέθηκε στο 22% και η Γη της Ελιάς στο 19,1%.

Αναλυτικά τα νούμερα της τηλεθέασης για την βραδινή ζώνη:

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

The Voice – 26%

Γη της Ελιάς – 23,5%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

The Voice – 22%

Γη της Ελιάς – 19,1%

Όσον αφορά, όμως, το διάστημα που τα δύο προγράμματα έπαιξαν απέναντι, δηλαδή από τις 21:00 μέχρι τις 22:30, εκεί η πρωτιά ανήκει στη Γη της Ελιάς, καθώς το The Voice είχε μέσο όρο 17,3% στο γενικό και 15,5% στο δυναμικό.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα