Τι τρέχει με τον Λάνγκφορντ;

H Kόμπρα επιστρέφει με νέα. Ιατρικά. Οικονομικά. Προπονητικά. Προεδρικά. Παικτικά. Μεταγραφικά. Θα σας τα πει όλα λοιπόν. Αρχίζουμε.

*Τι θα γίνει με τον Λάνγκφορντ; Θα σας πει η Κόμπρα. Ο Αμερικανός έχει μια «διαφωνία» με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού καθώς μόλις εκδηλώθηκε το πρόβλημα με το σύνδρομο κοιλιακών του ζήτησαν να κάνει επέμβαση. Ο ίδιος δεν ήθελε με τίποτα να ακούσει για νυστέρι και ζήτησε να πάει σε δικό του

γιατρό προκειμένου να αισθανθεί περισσότερο άνετα. Ανθρώπινο… Η συμβουλή ήταν να πάει συντηρητικά. Επίσης το δέχθηκαν (ανθρώπινα). Όμως δεν πρόκειται να περιμένουν για πολύ.

*Χαμός έγινε στα αποδυτήρια ομάδας πριν από αγώνα του Σαββατοκύριακου. Ο προπονητής πίεζε τον παίκτη να αγωνιστεί έστω και με ένεση αλλά ο αθλητής (ξένος για να σας βάλουμε στο κλίμα) ήταν ανένδοτος. «Πονάω» έλεγε και επέμενε. Ο προπονητής έγινε έξαλλος. Τα όσα είπε μετά δεν περιγράφονται ούτε και γράφονται γιατί είναι ακατάλληλα δια ανηλίκους. Πάντως η μάχη (έστω και λεκτική) ήταν άγρια!

*Με τον Νάναλι δεν ασχολήθηκε ποτέ ο Ολυμπιακός. Εδώ και καιρό ψάχνει για combo guard. Πολύ καιρό όμως. Απλά να σας πω τις προθεσμίες: Στο τέλος του πρώτου γύρου τελείωσε το δικαίωμα για μεταγραφή παίκτη από ομάδα της Ευρωλίγκας σε αντίστοιχη ομάδα της Ευρωλίγκας. Τέλος Φεβρουαρίου λήγουν γενικώς οι μεταγραφές…

*Ετσι όπως το πάει ο Ολυμπιακός στο τέλος θα καταλήξει να φέρει παίκτη μόνο για τα πλέι οφ της Basket League. Λέτε;

*Το Περιστέρι ασχολήθηκε με την περίπτωση του Ιαν Βουγιούκα μήπως και κατάφερνε να τον… αρπάξει από την στιγμή κατά την οποία δεν περισσεύει και χρόνος στον Παναθηναϊκό. Ο έμπειρος σέντερ, όμως, δεν ήταν πρόθυμος.

*Περιστέρι είπαμε; Για να είστε μπροστά να ξέρετε ότι ψάχνει αντικαταστάτη του ηγέτη της ομάδας, Ράιαν Χάροου που παραμένει τραυματίας και κανείς δεν ξέρει πότε θα επιστρέψει.Γι’ αυτό ο Πεδουλάκης βγήκε ήδη στην αγορά έστω και για προσωρινό αντικαταστάτη.

*Ας μείνουμε λίγο ακόμα στο Περιστέρι και να σας πω ένα όνομα: Ντέβιν Ολιβερ. Μακρύς, στα 203 εκατοστά και σε καλή ηλικία (25 ετών). Θα κοπεί άμεσα από την Μπάνβιτ. Κι όταν τελειώσει θα έρθει στο Περιστέρι. Σίρκο ή Ντάνιελ ο κλήρος!

*Κάνει εκπληκτική χρονιά στην γενικότερη κακή του Πανιωνίου και σίγουρα είναι από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει. Ο λόγος για τον Ντέβιον Μπέρι που είναι «πολυβόλο» και για τον λόγο αυτό έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον ενόψει της επόμενης χρονιάς. Ετσι έμαθε η Κόμπρα. Ότι υπάρχει συγκεκριμένη ομάδα, που (άντε να σας το πω) έχει εξασφαλίσει την είσοδό της στα πλέι οφ και παρακολουθεί τον παίκτη του Πανιωνίου. Αν τελικά τον δείτε να μετακινείται εντός συνόρων, μη ξεχάσετε ότι εδώ το διαβάσατε.

*Αυτός ο Μάλκολμ Λι που πάει να φέρει ο Κολοσσός είναι καλός παίκτης. Εχει καλό βιογραφικό. Εχει ικανότητες. Μόνο που έχει και κάποια θεματάκια. Εχει περάσει τραυματισμούς και έχει κάνει δύο χειρουργεία που αποτέλεσαν τροχοπέδη στην καριέρα του. Διότι αν δεν είχε αυτά πιθανότατα να μην τον βλέπαμε ποτέ σε μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή της στο ελληνικό πρωτάθλημα.

*Μια φίλη μου Κόμπρα από την Πάτρα μου ψιθύρισε ότι αρχικό πλάνο του Λιόλιου για το περιεχόμενο της συνέντευξης Τύπου ήταν διαφορετικό. Και είχε να κάνει με διαιτητικά θέματα με αφορμή τον αγώνα με το Περιστέρι καθώς σφύριζε και πάλι ο Μάνος από τον οποίο είχαν σφοδρά παράπονα οι Πατρινοί.

*Τελικά νίκησε ο Προμηθέας και ο Λιόλιος έκανε προεδρική εμφάνιση με ωραία θέματα. Κάποιοι λένε ότι ήταν… πρόβα προέδρου του ΕΣΑΚΕ. Εκλογές έρχονται άλλωστε.

*Λέγεται ότι δεν θα φύγει μόνο ο προπονητής από τον Πανιώνιο. Αλλά και δύο ξένοι. Ο Οστιν και ο Ελ Αμίν.

*Ο οποίος Ελ Αμίν μουρμούραγε δεξιά κι αριστερά ότι δεν έχει χρόνο συμμετοχής και δεν του αρέσει, μέχρι που τον ενημέρωσαν ότι… ούτε στους Πανιώνιους αρέσει και μαζεύτηκε.

*Ας πούμε ότι το Περιστέρι θα μπει στην τελική πεντάδα της βαθμολογίας. Εχει την δυνατότητα να παίξει στην Ευρώπη; Την οικονομική…

*Η Κόμπρα έμαθε ότι ομάδα που έπαιζε εκτός έδρας το Σ/Κ το έριξε έξω παραμονή του αγώνα. «Επαιξε» και φάση στριπτιζάδικο, προπονητή και παικτών μαζί. Μια οικογένεια. Μεγάλες στιγμές.

*Το Ρέθυμνο νίκησε χάρη στον παίκτη που ήρθε από σπόντα (Κλάντον) και δεν… κολλάει στο στυλ του. Ρε τι γίνεται ώρες – ώρες.

The post Τι τρέχει με τον Λάνγκφορντ; appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα