Θυμόμαστε τον Ken Block έναν χρόνο μετά τον τραγικό θάνατο του

14:15 3/1/2024 - Πηγή: Sportime

Ken Block 1 χρόνος μετά :  ΓΙΑΤΙ Ο Ken Block ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ;

Οχρόνος, λένε, είναι μεγάλος θεραπευτής. Δεν είμαι τόσο σίγουρος. Πέρασε ένας χρόνος. Δεν έχουν αλλάξει πολλά αφού στον κόσμο λείπει ο Ken Block όσο ποτέ άλλοτε.

Αναδυόμενος από τις γιορτές των εορτών, η επιστροφή στο αυλάκι ήταν πολύ στο επίκεντρο της Δευτέρας 2 Ιανουαρίου. Τότε

δεν ήταν. Ο ΚΒ είχε φύγει.

Ταξιδεύοντας στις Ηνωμένες Πολιτείες κυνηγώντας την κορυφαία σειρά ράλι της Αμερικής άνοιξε τα μάτια πέρυσι. Από την Ουάσιγκτον στη Νέα Αγγλία, από ακτή σε ακτή, κάθε γύρος ARA αντιπροσώπευε την πρώτη εθνική συγκέντρωση οπαδών του ράλι από τις 2 Ιανουαρίου.

Σε γενικές γραμμές, υπήρχε θλίψη για ό,τι είχε χαθεί. Αλλά συντριπτικά, υπήρξε θετικότητα και δάκρυα καθώς ανταλλάσσονταν ιστορίες στη σκηνή του 43i (43 ινστιτούτο).

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor Festival

Ken Block 1 χρόνος μετά :Η Lucy και η Lia Block έκαναν την πιο εξαιρετική δουλειά διατηρώντας την παρουσία της οικογένειας σε μια σειρά που σήμαινε τόσα πολλά για τον Ken.

Ο τίτλος της Lia με κίνηση στους δύο τροχούς (καθώς και ο εξαιρετικός ρυθμός της στο Escort Cosworth στο LSPR) θα είχε αναμφίβολα φέρει αυτό το μεγάλο, πλατύ χαμόγελο σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα γενειοφόρο πρόσωπα του κόσμου.

Η συμφωνία της Block Jr με τη Williams Racing θα ήταν άλλη μια πηγή υπερηφάνειας για τον μπαμπά της. εκπλήρωση της υπόσχεσης που είχε δείξει από τη στιγμή που τον έπεισε να την αφήσει να αναλάβει τα ηνία 1400 αλόγων Hoonicorn… σε ηλικία 14 ετών.

Αλλά και πάλι, μας λείπει. Το KB μόλις έφερε κάτι επιπλέον. Πραγματικά δεν υπήρξε ποτέ μια βαρετή στιγμή. Το να τον βλέπεις να περπατά στο Park Exposé ήταν μια απόλαυση. το πλήθος χωρίστηκε σε δύο κατηγορίες: σε αυτούς που παραμερίστηκαν και απλώς κοιτούσαν καθώς αυτή η αίσθηση περνούσε από το δρόμο τους και σε αυτούς που βούτηξαν μπροστά του, με το τηλέφωνο στο απλωμένο χέρι, τραβώντας μια εκατομμυριοστή selfie.

Έγραψα μια στήλη για το Electrikhana Two τον περασμένο μήνα . Θα είμαι ειλικρινής. Δεν ήθελα να το παρακολουθήσω. Βλέποντάς το το έκανε ακόμα πιο οριστικό. Συνήθως, η παρακολούθηση του ήταν ακριβώς το σωστό. Μια τελευταία φορά, ο Block έκανε τον κόσμο να δει την αυτοκινητοβιομηχανία από μια πολύ διαφορετική οπτική γωνία.

Αύριο, την επόμενη εβδομάδα, του χρόνου θα μας λείψει ακόμα. Η τεράστια τρύπα που άφησε το KB αυτή την εποχή πέρυσι δεν μπορεί να καλυφθεί. Ας μην προσπαθήσουμε. Ας επικεντρωθούμε στο να τον θυμόμαστε όπως ξέρουμε ότι θα ήθελε να τον θυμούνται: λοξά, καπνίζοντας ελαστικά, χαμογελώντας το χαμόγελό του και γελώντας με το γέλιο του.

Ken Block 1 χρόνος μετά : Σήμερα, θυμόμαστε έναν από τους απόλυτους σπουδαίους του αθλήματός μας.

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Motor Festival : Έκθεση αυτοκινήτου και Test Drive στο MEC ΠαιανίαςMotor Festival: Έκθεση μοτοσυκλέτας και Test Ride στο MEC ΠαιανίαςKen Block 1 χρόνος μετά : To Engine Power θυμάται τον Ken Block έναν χρόνο μετά τον πρόωρο θάνατο του θρύλου του μηχανοκίνητου αθλητισμού

Ο Kenneth Paul Block, ή Ken Block όπως τον γνωρίζαμε όλοι, ήταν μια πολύ γνωστή φιγούρα στους αγώνες Rally Car. Ενώ είχε δύο βάθρα της FIA World RallyCross στο όνομά του, ήταν τα βίντεο του Gymkhana που δημοσίευσε στο YouTube που του κέρδισαν τόσο θαυμαστές. Οι πόλεις, οι πίστες ή οι χώροι διεξαγωγής δεν είχαν σημασία, ο τρόπος που έλεγχε το αυτοκίνητό του ήταν απλώς απάνθρωπος μερικές φορές, αφήνοντας τους πάντες να ξύνουν τα κεφάλια τους. while he may have parted way with his mortal life, his magic still mesmerizes us all today.Ο Kenneth Paul Block, ή Ken Block όπως τον γνωρίζαμε όλοι, ήταν μια πολύ γνωστή φιγούρα στους αγώνες Rally Car. Ενώ είχε δύο βάθρα της FIA World RallyCross στο όνομά του, ήταν τα βίντεο του Gymkhana που δημοσίευσε στο YouTube που του κέρδισαν τόσο θαυμαστές. Οι πόλεις, οι πίστες ή οι χώροι διεξαγωγής δεν είχαν σημασία, ο τρόπος που έλεγχε το αυτοκίνητό του ήταν απλώς απάνθρωπος μερικές φορές αφήνοντας τους πάντες να τους ξύνουν τα κεφάλια τους. Ενώ μπορεί να χώρισε τους δρόμους του με τη θνητή ζωή του, η μαγεία του εξακολουθεί να μας μαγεύει όλους σήμερα.

Ken Block 1 χρόνος μετά : Ήταν στις 2 Ιανουαρίου 2023, όταν ο 55χρονος Block πέθανε σε τραγικό δυστύχημα. Οδηγούσε ένα snowmobile σε μια απότομη πλαγιά στην περιοχή Mill Hollow έξω, στο Woodland Utah. Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, το snowmobile προσγειώθηκε στην κορυφή του Block, γεγονός που οδήγησε στον θάνατό του. Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ο κόσμος του μηχανοκίνητου αθλητισμού έχασε ένα εικονίδιο, και οι οπαδοί και μερικοί μεγάλοι παίκτες θυμήθηκαν τον φρικιό Gymkhana, αποτίοντας φόρο τιμής στον κόσμο.Ήταν στις 2 Ιανουαρίου 2023, όταν ο 55χρονος Block πέθανε σε τραγικό δυστύχημα. Οδηγούσε ένα snowmobile σε μια απότομη πλαγιά στην περιοχή Mill Hollow έξω, στο Woodland Utah. Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, το snowmobile προσγειώθηκε στην κορυφή του Block, γεγονός που οδήγησε στον θάνατό του. Έχει ένας χρόνος από τότε που ο κόσμος του μηχανοκίνητου αθλητισμού έχει ένα σύμβολο και οι οπαδοί και κάποιοι μεγάλοι παίκτες θυμούνται τον φρικιό Gymkhana, αποτιμώντας τιμή στον κόσμο.

Η Roush Fenway Keselowski Racing δίνει φόρο τιμής στον Ken BlockΗ Roush Fenway Keselowski Racing αποτίει φόρο τιμής στον Ken Block

Η επιρροή του Ken Block εξαπλώθηκε παντού και ναι, η κοινότητα του NASCAR τον λάτρεψε επίσης. Η RFK Racing έσπευσε επίσης να στείλει ένα μήνυμα φόρο τιμής για τον Ken Block και ήταν μεταξύ των πρώτων που το έκαναν. Δεν ήταν απλώς ένα κανονικό αφιέρωμα καθώς έκαναν φόρο τιμής στον Ken Block με ένα θέμα συγκεκριμένο για αυτόν στο No.6 Ford car in the post.Η επιρροή του Ken Block εξαπλώθηκε παντού και ναι, η κοινότητα του NASCAR τον λάτρεψε επίσης. Η RFK Racing έσπευσε επίσης να στείλει ένα μήνυμα φόρου τιμής για τον Ken Block και ήταν μεταξύ των πρώτων που έκαναν. Δεν ήταν απλώς ένας κανονικός φόρος τιμής καθώς πέτυχε φόρο τιμής στον Ken Block με ένα συγκεκριμένο θέμα για αυτόν στο No.6 αυτοκίνητό τους Ford στην ανάρτηση.

Ken Block 1 χρόνος μετά :Η RFK Racing πήγε στο X και πλήρωσε φόρο τιμής με το μήνυμα, «Η RFK Racing πήγε στο X και απέτισε φόρο τιμής με το μήνυμα, « One year ago today, we lost Ken Block. Πραγματικό σύμβολο και οραματιστής στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, σταματάμε για να αφιερώσουμε λίγο χρόνο και να σκεφτούμε τις σπουδαίες προσθήκες του στον κόσμο των αγώνων. Ευχαριστώ, Ken.  #43ever Πριν από ένα χρόνο σήμερα, χάσαμε τον Ken Block. Πραγματικό σύμβολο και οραματιστής στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, σταματάμε για να αφήσουμε λίγο χρόνο και να σκεφτούμε τις σπουδαίες προσθήκες του στον κόσμο των αγώνων. Ευχαριστώ, Ken.  #43 ποτέ”. ».

Ken Block 1 χρόνος μετά : Οι θαυμαστές υπαινίσσονται τη δυστυχία του Chase Elliott για το εικονίδιο του NASCAR, Michael Waltrip, καθώς αποκαλύπτει τον “Expert” εκτός σεζόν

Αν και ο θάνατος του Ken Block δεν σημαίνει άλλα νέα βίντεο της Gymkhana, ο Hoonigan είχε μια μικρή έκπληξη για τους θαυμαστές του και δεν μπορούν να πάρουν αρκετά. θαυμαστές του και δεν χορταίνουν.

Ο Hoonigan κυκλοφόρησε το βίντεο του Block’s last-ever Electrikhana in Mexico CityΟ Hoonigan κυκλοφόρησε το τελευταίο βίντεο Electrikhana του Block στην Πόλη του Μεξικού

Στις 6 Δεκεμβρίου 2023, ο Hoonigan ανέβασε ένα βίντεο στο κανάλι του στο YouTube. Το βίντεο είχε τίτλο, Electrikhana TWO: One More Playground; Πόλη του Μεξικό. Όπως υποδηλώνει ο τίτλος, επέβαινε σε ένα Audi S1 Hoonitron και έκανε τις συνήθεις δουλειές του, δηλαδή να μας πνίγει τα μυαλά με τις εκπληκτικές οδηγικές του ικανότητες.Στις 6 Δεκεμβρίου 2023, ο Hoonigan ανέβασε ένα βίντεο στο κανάλι του στο YouTube. Το βίντεο είχε τίτλο, Electrikhana TWO: One More Playground; Πόλη του Μεξικού. Όπως υποδηλώνει ο τίτλος, επέβαινε σε ένα Audi S1 Hoonitron και ασχολήθηκε με τη συνηθισμένη του δουλειά, δηλαδή να μας ρίξει το μυαλό με τις εκπληκτικές οδηγικές του ικανότητες.

Ολόκληρο το βίντεο γυρίστηκε στην Πόλη του Μεξικού. Εκτόξευσε το Hoonitron από τη μεγαλύτερη αρένα ταυρομαχίας στον κόσμο, την Plaza de Toros. Από εκεί και πέρα περνά το αυτοκίνητό του σε μερικές από τις εμβληματικές περιοχές της πόλης. Το αποκορύφωμα ήταν η συνεδρίασή του στο διεθνές αεροδρόμιο Benito Juarez. Όλα συνοψίστηκαν τέλεια με ένα αφιέρωμα Gymkhana στα βίντεο του από το 2008 έως το 2022.Ολόκληρο το βίντεο γυρίστηκε στην Πόλη του Μεξικού. Εκτόξευσε το Hoonitron από τη μεγαλύτερη αρένα ταυρομαχίας στον κόσμο, την Plaza de Toros. Από εκεί και πέρα από το αυτοκίνητό του σε μερικές από τις εμβληματικές περιοχές της πόλης. Το αποκορύφωμα ήταν η συνεδρίασή του στο διεθνές αεροδρόμιο Benito Juarez. Όλα συνοψίστηκαν τέλεια με ένα αφιέρωμα του Gymkhana στα βίντεό του από το 2008 έως το 2022.

Δεν θα υπάρξει ποτέ άλλος Ken Block. Ευχαριστούμε που μας άφησες μερικές όμορφες αναμνήσεις και πολλά βίντεο για να τα αναπολήσουμε. Δεν θα υπάρξει ποτέ άλλος Ken Block. Σας ευχαριστούμε που μας αφήσατε μερικές όμορφες αναμνήσεις και πολλά βίντεο για να τα αναπολούμε.

Η ημέρα που πέθανε ο Ken Block:

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ημερολόγιο MotoGP 2024AMA Supercross 2024 οσα πρέπει να ξέρεις γιατί ξεκινάμεMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC ΠαιανίαςΦόρμουλα 1 Desiré Wilson : Η πρώτη και μοναδική γυναίκα που κέρδισε έναν αγώνα F1

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
ken block, block, block, ken block, test drive, νέα, θλίψη, motor, festival, real, game, superman, cosworth, ηνία, ταξι, taxi, test, drive, ride, engine, power, paul, rally, car, fia, world, gymkhana, youtube, life, magic, today, woodland, επιρροή, nascar, συγκεκριμένο, ford, lost, σημαίνει, mexico, audi, plaza, ημερολόγιο, motogp, wilson, κινηση στους δρομους, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, www.youtube.com, η ημέρα της γης, θεμα εκθεσης 2012, βιντεο, ηνία, θλίψη, αυτοκινητο, γυναικα, γωνια, δουλεια, εθνικη, θανατος, θεμα, ρυθμος, τηλεφωνο, audi, car, ford, game, lost, motogp, real, test, youtube, αγωνες, αεροδρομιο, αρθρο, αναμνησεις, γεγονος, γελιο, γυρος, δακρυα, ειλικρινης, εκθεση, ελαστικα, εβδομαδα, επιρροή, εποχη, ετων, ζωη, ηλικια, ηνωμενες πολιτειες, κινηση, λειπει, λειψει, μαγεια, ματια, μεξικο, μυαλο, ονομα, ουασιγκτον, πεθανε, πηγη, σιγουρος, συγκεκριμένο, σειρα, συγκεντρωση, τιμη, τρια, τιτλος, φορα, χερι, χαμογελο, χρονος, αφησες, cosworth, drive, δουλειες, εφαρμογη, engine, festival, fia, gymkhana, life, mexico, magic, μπροστα, μυαλα, nascar, taxi, paul, plaza, power, rally, ride, σημαίνει, σκηνη, σωστο, superman, test drive, today, θεματα, motor, wilson, woodland, world
Τυχαία Θέματα