Θέλτα: Άσκησε κριτική στον Λουίς Ενρίκε με… τιτανικό!

Έναν διαφορετικό τρόπο διάλεξε η Θέλτα για να τρολάρει τον Λουίς Ενρίκε για την μη χρησιμοποίηση του Ιάγκο Άσπας στο παιχνίδι εναντίον της Εθνικής Ελλάδας.

Θέλτα: Η Ελλάδα απέσπασε ένα πολύ σημαντικό πόντο χθες στη Γρανάδα κόντρα στην πανίσχυρη Εθνική Ισπανίας του Λουίς Ενρίκε, που δέχθηκε μια ιδιαίτερη κριτική για την μη χρησιμοποίηση του Ιάγκο Άσπας στο χθεσινό παιχνίδι.

Ο Ιάγκο Άσπας δεν ήταν μέσα στις επιλογές του Λουίς Ενρίκε και

αυτό φρόντισε να το θυμίσει η Θέλτα Βίγκο μετά την ισοπαλία της Ισπανίας απέναντι στην Ελλάδα, ποστάροντας ένα video με τον επιθετικό της και με μουσική υπόκρουση από τον “Τιτανικό”!

Το 1-1 άφησε πολλά παράπονα στο φίλαθλο κοινό της Ισπανίας και τα ΜΜΕ της χώρας για τον Λουίς Ενρίκε και τους διεθνείς του, ωστόσο η Θέλτα φρόντισε να δημοσιοποιήσει τα δικά της παράπονα, για την μη κλήση του Ιάγκο Άσπας στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στην έναρξη της πορείας προς τα γήπεδα του Κατάρ, με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά την ισοπαλία στο “Κάρμενες” της Γρανάδας δημοσίευσε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter ένα video με τον Άσπας σε διάφορες πόζες, με το video να έχει για μουσική επένδυση τον ήχο από τη διάσημη ταινία “Τιτανικός”.

Η επιλογή του Τιτανικού δεν ήταν καθόλου τυχαία αν αναλογιστεί κανείς το στραπάτσο που δέχθηκαν οι Ισπανοί από την Εθνική μας ομάδα!

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε η Ισπανική ομάδα στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter:

pic.twitter.com/WnUUm8lUdK

— RC Celta (@RCCelta) March 25, 2021

από το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα