Τέλος ο Μανώλης Παπακώστας από τον ΠΑΟΚ

Ο Μανώλης Παπακώστας αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Δικέφαλο.

Ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ δέχθηκε μία άκρως δελεαστική πρόταση από ομάδα του Κατάρ και έτσι θα μεταναστεύσει, ώστε να εργαστεί στη συγκεκριμένη χώρα.

Φυσικά, ο Μανώλης Παπακώστας ήταν ο γιατρός της νταμπλούχου περσινής ομάδας, η οποία έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά της στην ιστορία του ΠΑΟΚ

και έβαλε και εκείνος από την πλευρά του, το δικό του λιθαράκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Προς Ιταλία ο Ελ Καντουρί!

Ο αντικαταστάτης του θα βρεθεί από την υπάρχουσα ιατρική ομάδα αφού ο ορθοπαιδικός Ευθύμιος Παπασούλης, πρόκειται να είναι ο νέος γιατρός του Δικεφάλου.

Όπως αναφέρει το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ:

Ο Ευθύμιος Παπασούλης έλαβε τον τίτλο ειδικότητας στην Ορθοπαιδική το 2011. Εργάστηκε ως research fellow στο University of Southern California στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, το 2012-2013 κι από το 2013 εργάζεται ως ιδιώτης ορθοπαιδικός στη Θεσσαλονίκη. Ειναι μέλος του TheMIS ορθοπαιδικού κέντρου και υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Υπήρξε ποδοσφαιριστής σε διάφορες ερασιτεχνικές ομάδες στους νομούς Θεσσαλονίκης και Λάρισας ως το 2011. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και εμπειρία στην αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων, έχοντας θητεύσει ως ιατρός σε διάφορες επαγγελματικές ομάδες ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης εθνικών κατηγοριών, καθώς και στις ακαδημίες τους. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην πρόληψη τραυματισμών και είναι πιστοποιημένος για το σύστημα αξιολόγησης FMS επιπέδου 1&2.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Τέλος ο Μανώλης Παπακώστας από τον ΠΑΟΚ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα