Τάνκοβιτς: To project ΑΕΚ, το αμοιβαίο ενδιαφέρον (vids)

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Οπως προκύπτει τα τελευταία 24ωρα από την Σουηδία, η ΑΕΚ έχει πλησιάσει τον Σουηδό ακραίο επιθετικό της Χάμαρμπι.

Δεδομένα ενδιαφέρεται για τον παίκτη, δεδομένα έχει κάνει κάποιες πρώτες επαφές για την υπόθεση του. Μέχρι στιγμής πρόταση στην Χάμαρμπι για την απόκτηση του Σουηδού αριστερού εξτρέμ δεν υπάρχει. Η ομάδα του αν θέλει να έχει οικονομικό όφελος, πρέπει μέχρι τον Ιανουάριο να τον πουλήσει. Η ΑΕΚ

ενδιαφέρεται πολύ καθώς αναζητά αριστερό εξτρέμ και ο Τάνκοβιτς είναι ένας από αυτούς που έκαναν… κλικ στους «κιτρινόμαυρους».

Βεβαίως θα χρειαστεί ένα σεβαστό ποσό προς την Χάμαρμπι, με την ΑΕΚ βεβαίως να έχει σε πρώτο πλάνο και τις πωλήσεις, ώστε να κινηθεί άνετα σε μια χρονιά που δεν υπάρχουν τα έσοδα της Ευρώπης και υπάρχει οικονομικά άνοιγμα.

Στον Τάνκοβιτς έχει παρουσιαστεί το project της ΑΕΚ για τη δημιουργία μίας νέας ομάδας με στόχο τον πρωταθλητισμό, που θα μπει στο νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο ίδιος προφανώς και θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του, αλλά θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά ο ίδιος και η Χάμαρμπι, αλλά και παράλληλα να ξέρει ότι σε αυτό το project θα έχει σημαντικό ρόλο και ευκαιρίες. Ο 24χρονος αριστερός εξτρέμ της Χάμαρμπι προέρχεται από εξαιρετική σεζόν στην Σουηδία και αναμφισβήτητα τ’ όνομά του έχει μπει στις μεταγραφικές λίστες και άλλων ομάδων. καθότι το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βούρος: Διάψευση από τον ΑΠΟΕΛ

Η ΑΕΚ χαμηλώνει τους τόνους για Τάνκοβιτς

Η ΑΕΚ, από πλευρά της, χαμηλώνει τους τόνους για τον Τάνκοβιτς, αλλά η αλήθεια είναι ότι αν μπορούσε ο Ιλια Ιβιτς και είχε τη δυνατότητα θα έκλεινε το deal άμεσα με την σουηδική ομάδα. Διότι ο Τάνκοβιτς είναι παίκτης που ταιριάζει στο… πακέτο που ψάχνει η ΑΕΚ στην αγορά για τον Ιανουάριο.



Και μην ξεχνάμε ότι η Ενωση θα κάνει συνολικά 2-3 κινήσεις ενίσχυσης. Όμως εκτός από ενίσχυση δεν αποκλείεται να καλύψει η Ενωση κενά λόγω πιθανών αποχωρήσεων. Για τον λόγο αυτό οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούν λύσεις για αρκετές θέσεις, για να έχουν έτοιμο πλάνο σε περίπτωση που χρειαστεί να καλύψουν κενά. Έτσι ο Ιλια Ιβιτς και οι συνεργάτες του τσεκάρουν αρκετές περιπτώσεις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: «Μπορεί να επιστρέψει στη Σπόρτινγκ ο Ζεράλδες»

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Τάνκοβιτς: To project ΑΕΚ, το αμοιβαίο ενδιαφέρον (vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα