Στοίχημα Προγνωστικά: Ο παράγοντας «Μέσι» κρίνει το Παρί – Σίτι – Προβλέψεις για το Τσάμπιονς Λιγκ

Στοίχημα Προγνωστικά: Η ώρα για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League έφτασε και τα βλέμματα από τα ματς της Τρίτης (28/9) συγκεντρώνει το Παρί – Σίτι.

Με διάλειμμα λίγων μηνών, Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι συναντιώνται ξανά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Από τους δύο ημιτελικούς, όταν οι «σίτιζενς» είχαν επικρατήσει με συνολικό σκορ 4-1 (1-2, 2-0), έχουν αλλάξει πολλά.

Οι Παριζιάνοι έχουν ενισχυθεί επενδύοντας

σε λαμπερούς free agents (Ντοναρούμα, Nτανίλο, Χακίμι, Ράμος, Βαϊνάλντουμ, Μέσι) και τουλάχιστον στο πρωτάθλημα παίρνουν τα αποτελέσματα που θέλουν χωρίς απώλειες με οκτώ στις οκτώ νίκες στη Ligue 1. Η τελευταία ήττα ήταν από τον τελικό του γαλλικού Super Cup με τη Λιλ (1-0), ενώ στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων, το 1-1 απέναντι στην Μπριζ αύξησε τη μουρμούρα για την απόδοση της τριάδας ΜΝΜ (Μέσι, Νεϊμάρ, Εμπαπέ).

Υπάρχει ένα θέμα μεταξύ τους. Η κόντρα Νεϊμάρ και Εμπαπέ είναι μέρος της συζήτησης αυτή τη στιγμή, ενώ… ακολουθεί και ο Μέσι.

Ο Γκουαρντιόλα και η Σίτι

Από την άλλη, η ομάδα του Γκουαρντιόλα σκόρπισε με 6-3 τη Λειψία με μια εμφάνιση που συμβαδίζει με αυτές στην Premier League. Τελευταία μεγάλη εμφάνιση το «διπλό» επί της Τσέλσι (0-1), ενώ μετά το «Σταντ ντε Πρενς» έχει να αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ. Θεωρητικά, οι Άγγλοι βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και αποτελούν το φαβορί, ενώ απέναντι στους Παριζιάνους δεν έχουν χάσει ποτέ (3 νίκες και 2 ισοπαλίες).

Ωστόσο, το γεγονός πως στην απέναντι όχθη περιμένει ο κρυπτονίτης της Σίτι στο Champions League, Λιονέλ Μέσι ισοσκελίζει κάπως τα πράγματα. Ο Αργεντινός μετράει πέντε νίκες και μόλις μία ήττα απέναντι στους «πολίτες», ενώ στο σκοράρισμα ο απολογισμός του είναι ακόμα πιο εντυπωσιακός, καθώς έχει σκοράρει απέναντι στους «πολίτες» έξι φορές.

Επομένως, το ποντάρισμα στον άσο, ειδικά από τη στιγμή που ο 34χρονος σούπερ σταρ δεν έχει σκοράρει ακόμα με τη νέα του ομάδα, φαντάζει αρκετά ελκυστικό.

Στοίχημα Προγνωστικά: «Ηρεμία» στο «Σαν Σίρο»

Την ίδια στιγμή, στο Μιλάνο η ανεβασμένη Μίλαν θα υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης που παίζει με τη φωτιά σε όλα τα τελευταία παιχνίδια τους. Οι «ροχιμπλάνκος» έχουν ανατρέψει το σκορ τρεις από τις τέσσερις φορές που δέχθηκαν πρώτοι γκολ. Ωστόσο, η ήττα από την Αλαβές και οι ισοπαλίες με Μπιλμπάο και Πόρτο στο μηδέν, μαρτυρά το επιθετικό πρόβλημα του συνόλου του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Με τους Μαδριλένους να  αναζητούν αγωνιστική ταυτότητα, οι «ροσονέρι» μπορούν να επενδύσουν στην αποτελεσματικότητά τους, αλλά και στο παιχνίδι αντεπιθέσεων. Δεν είναι απίθανη η «μοιρασιά» στο «Σαν Σίρο», αλλά εξίσου ενδιαφέρουσα είναι η προσέγγιση του NO GOAL.

Τέλος, η Λίβερπουλ θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες της στον όμιλο και να χτίσει διαφορά από νωρίς. Αμυντικά μπορεί να έχουν θεματάκια, αλλά οι «reds» είναι ικανοί για ένα νικηφόρο πέρασμα από το «Ντραγκάο», όπως ακριβώς είχαν κάνει τόσο το 2018 (0-5), όσο και το 2019 (1-4).

Οι προβλέψεις685   Παρί Σεν Ζερμέν  –  Μάντσεστερ Σίτι  1  2,82683   Μίλαν  –  Ατλέτικο Μαδρίτης  NO GOAL  1,78686   Πόρτο  –  Λίβερπουλ  2  1,67

Σπύρος Γιαννόπουλος για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα