Στοίχημα Προγνωστικά 7/8 Μανωλίδης: Πολύ γερό ποντάρισμα στη Γιουβέντους!

18:02 7/8/2020 - Πηγή: Sportime
Προγνωστικά και προβλέψεις στοιχήματος για τα παιχνίδια της Παρασκευής (7/8/2020). Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ξανά στις επάλξεις με δύο σπουδαίες αναμετρήσεις! Σίτι – Ρεάλ και Γιουβέντους – Λιόν.Απολογισμός

Δεν χρειάζεται να κάνουμε κουβέντα για το αν και το πόσο αδικήθηκε ο Ολυμπιακός στην αναμέτρησή του με τη Γουλβς. Σημασία έχει πως τον αδικεί το τελικό αποτέλεσμα και εμάς στοιχηματικά. Άξιζε ένα γκολ η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Δεν

το βρήκε και χάσαμε πάλι την ευκαιρία να γράψουμε κέρδος στην κάβα μας.

Ενισχυμένες* αποδόσεις στο Champions & Europa League

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις +21
Κι αυτό διότι η Αϊντραχτ παρότι κατέβηκε με άκρως επιθετικό σχήμα, δεν κατόρθωσε να φανεί απειλητική. Δικαίως ηττήθηκε. Άρα δεν το συζητάμε. Η Σεβίλλη έκανε… πάρτι κόντρα στη Ρόμα. Κέρδισε σχετικά άνετα και έδειξε πως μπορεί να προχωρήσει πολύ στη διοργάνωση. Αυτός είναι ο στόχος και κόντρα στη Γουλβς είναι σίγουρα το φαβορί για πρόκριση.

Οι προτάσεις από τους Betarades.gr

Δείτε την εμφάνιση της Σεβίλλης και τη νίκη κόντρα στη Ρόμα

Στοίχημα Προγνωστικά 7/8 Μανωλίδης

Επιστρέφει στην καθημερινότητά μας το Τσάμπιονς Λιγκ! Και με δύο πολύ δυνατά παιχνίδια. Γιουβέντους – Λιόν και Σίτι – Ρεάλ.

Από τη winmasters.gr μας έρχεται η πρόκριση της Γιουβέντους και η βάση της ημέρας στο ποντάρισμά μας. Σε απόδοση 1,95 το να περάσει η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι. Πρώτη φορά θα κάνουμε τέτοιο άνοιγμα στις μονάδες σε ότι αφορά σε ποντάρισμα.

Εδώ κα πολλά χρόνια κυνηγάει το τρόπαιο η Γιουβέντους. Δεν είναι απλό. Εχει φτάσει δύο φορές στον τελικό τα τελευταία χρόνια. Εχασε σε αμφότερες.  Από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Μέχρι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο επιστράτευσε προκειμένου να τα καταφέρει. Μεταγραφή ουσίας και προσωπικότητας. Πέρυσι, ενώ πέτυχε μια εντυπωσιακή ανατροπή κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αποκλείστηκε από τον Αγιαξ. Δεν γίνεται συνέχεια να την… πατάει από τέτοιες περιπτώσεις. Και καλά, ο Αγιαξ έχει ένα όνομα βαρύ, σαν ιστορία. Ωστόσο, η Λιόν δεν είναι τέτοιο. Μπορεί να νίκησε στη Γαλλία με 1-0, αλλά απόψε είναι ώρα της Μεγάλης Κυρίας. Αξίζει ποντάρισμα και το combo bet του άσου συνδυαστικά με over 1,5. Τιμάται με 1,91 από τη Novibet.

Αξία στη Ρεάλ

Η Σίτι έχει κερδίσει 1-2 μέσα στη Μαδρίτη. Είναι φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση. Είναι σε καλή κατάσταση. Αλλά είπαμε. Μέχρι ένα σημείο. Δεν γίνεται να δίνεται το διπλό της Ρεάλ σε απόδοση 4,50! Ξεφεύγει. Διπλή ευκαιρία (πληρωμένη) να προσφέρεται σε μεγαλύτερη απόδοση από τον άσο; Δεν το σκέφτεσαι καν. Διότι σε τέτοια ματς παίζει ρόλο και η φανέλα. Χ2 διπλή ευκαιρία λοιπόν στο υπερβολικό και άκρως ελκυστικό 2,51 από το pamestoixima.gr.

Επιλογές προηγούμενης στήλης

ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ          2 + OVER 1,5 2,06    30 μονάδες    -30
ΓΟΥΛΒΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ     GOAL  2,10    20 μονάδες    -20
ΣΕΒΙΛΛΗ – ΡΟΜΑ     1          2,26    20 μονάδες    +25,2

Νέες επιλογές

ΣΙΤΙ – ΡΕΑΛ    Χ2        2,51    30 μονάδες
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΛΙΟΝ          1+ OVER 1,5  1,91    50 μονάδες
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΛΙΟΝ          Πρόκριση Γιουβέντους      1,95    150 μονάδες

ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ:  230 μονάδες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 70 μονάδες
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 45,2
ΚΕΡΔΟΣ / ΖΗΜΙΑ: -24,80 μονάδες
ΚΑΒΑ: -518,50 μονάδες

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

Αν θέλετε περισσότερα προγνωστικά μπορείτε να δείτε με ένα κλικ στο betarades.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ SPORTIMEBET KAI ΔΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ SPORTIME

Το άρθρο Στοίχημα Προγνωστικά 7/8 Μανωλίδης: Πολύ γερό ποντάρισμα στη Γιουβέντους! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα