Στοίχημα Προγνωστικά 18/10 Μανωλίδης: Ευκαιρία για ΠΑΟΚ, μεγάλες αποδόσεις παντού!

Προγνωστικά και προβλέψεις στοιχήματος για τα παιχνίδια της Κυριακής (18/10/2020). Επι8λογές μεγάλων αποδόσεων στο σημερινό μας παιχνίδι. Αγγλία, Γερμανία και Ελλάδα φυσικά μπαίνουν στη στοιχηματική μας κουβέντα.Απολογισμός

Πλήγμα και ήττα για την κάβα μας. Χάσαμε 35 μονάδες σε μια μέρα που θα μπορούσαμε εύκολα να είχαμε κέρδος. Η Λίβερπουλ κόντρα στην Εβερτον πήγε το παιχνίδι όπως το περιμέναμε κι αυτό μας έδωσε έναν… αέρα. Η Χέρτα δέχτηκε γκολ νωρίς από τη Στουτγκάρδη

και ουσιαστικά… έμεινε εκεί.

Στα υπόλοιπα δύο ματς όμως μιλάμε για… αυτοκτονία. Πρώτα η Τσέλσι που ισοφαρίστηκε δύο φορές από τη Σαουθάμπτον. Και ο Άρης, που παρότι προηγήθηκε νωρίς δεν βρήκε δεύτερο γκολ. Κοντά ήμαστε, δεν πειράζει πάμε παρακάτω.

Δείτε τα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση της Λίβερπουλ κόντρα στην Εβερτον

Στοίχημα Προγνωστικά 18/10 Μανωλίδης

Στο παρακάτω βέβαια έχουμε πολλές και μεγάλες αποδόσεις. Όταν συμβαίνει αυτό είναι θέμα… γούστου το πώς θα ποντάρει και τι ο καθένας. Σύστημα με ζητούμενα, μονά αποδεκτά (το καλύτερο, πάντα), ή μια πιο συντηρητική προσέγγιση.

Στο ελληνικό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ευκαιρία νίκης για τον Δικέφαλο του Βορρά. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις πολλές απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει η «Ενωση» σε όλες τις γραμμές. Σιμόες, Λιβάι Γκαρσία, Ινσούα, Μάνταλος είναι μόνο μερικά από τα προβλήματα που έχει ο Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός έχει… δεμένα χέρια σε πολλές περιπτώσεις και το διπλό τιμάται 3,04 στο pamestoixima.gr. Δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Αντιδρά η Λέστερ…

Εντός έδρας ήττα από τη Γουέστ Χαμ. Κάπως αναπάντεχη. Μάλλον είχε επαναπαυτεί στις δάφνες της νίκης επί της Σίτι η Λέστερ κι αυτός ήταν ο λόγος που έχασε χωρίς να καταλάβει το πώς εκείνο το ματς. Φιλοδοξεί τώρα να βγάλει αντίδραση, απέναντι στην Αστον Βίλα. Ένα σύνολο δηλαδή που πιθανώς να αντιμετωπίσει το ίδιο θέμα με αυτό που είχαν οι παίκτες του Ρότζερς την επομένη μιας μεγάλης επιτυχίας, όπως το 7-2 επί της Λίβερπουλ. Ξέσπασμα και αντίδραση της Λέστερ είναι η πρόβλεψή μας. πληρώνει επαρκώς ο άσος.

Ευκαιρίες και στην Μπουντεσλίγκα

Στη Γερμανία έχουμε δύο υπερβολικά δοσμένους άσους. Η Σάλκε μπορεί να παραπαίει από την αρχή της σεζόν, να έχει ξεχάσει πως είναι να κερδίζεις –αφού έχει να κερδίσει από πέρυσι, αλλά το ματς με την Ουνιόν είναι το… ματς! Άλλαξε προπονητή, αυτός είχε την ευκαιρία να δουλέψει κάποια πράγματα στη διακοπή και παίζει εντός με την ομάδα του Βερολίνου, που ναι μεν είναι σκληρό καρύδι, δεν παύει όμως να είναι μια ομάδα που μπορούν να την «παίξουν» οι «βασιλικοί μπλε». Υπερβολικό το 2,90 στον άσο της Novibet.

Ούτε ο φαβοριτισμός της Αϊντραχτ βγάζει λογική στην αναμέτρηση με την Κολωνία. Προβληματική η εντός έδρας εικόνα της Κολωνίας, αλλά σε μικρό δείγμα και σε αναμετρήσεις απέναντι σε ομάδες που δεν τις… ταιριάζουν. Αυτή της Φρανκφούρτης είναι περισσότερο στα μέτρα της. Ο άσος σε DNB τιμάται με 2,30.

Δείτε τις σημερινές προτάσεις από τους betarades

Επιλογές προηγούμενης στήλης

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ       Χ2 + OVER 2,5          1,75    20 μονάδες    +35
ΤΣΕΛΣΙ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ   1 + OVER 1,5 2,00    15 μονάδες    -15
ΧΕΡΤΑ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ        1          2,00    25 μονάδες    -25
ΑΡΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.        1 + OVER 1,5 2,10    10 μονάδες    -10

Νέες επιλογές

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ   2          3,04    20 μονάδες
ΛΕΣΤΕΡ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ          1          2,04    25 μονάδες
ΣΑΛΚΕ – ΟΥΝΙΟΝ      1          2,90    15 μονάδες
ΚΟΛΩΝΙΑ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ         1 DNB 2,30 15 μονάδες

ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ:  75 μονάδες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 70 μονάδες
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 35
ΚΕΡΔΟΣ / ΖΗΜΙΑ: -35 μονάδες
ΚΑΒΑ: +88,75

Σεζόν 2019-20: -451 μονάδες

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

Αν θέλετε περισσότερα προγνωστικά μπορείτε να δείτε με ένα κλικ στο betarades.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ SPORTIMEBET KAI ΔΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ SPORTIME

Το άρθρο Στοίχημα Προγνωστικά 18/10 Μανωλίδης: Ευκαιρία για ΠΑΟΚ, μεγάλες αποδόσεις παντού! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα