Στοίχημα μπάσκετ: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, πρώτος σκόρερ και εύστοχα τρίποντα

11:25 3/3/2020 - Πηγή: Sportime

Στοίχημα μπάσκετ: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Ζόρικο το αποψινό ματς. Έχει ιδιαίτερη σημειολογία. Και για τις δύο ομάδες.

Είναι το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» στο ΣΕΦ μετά από 14 μήνες. Και μόλις το δεύτερο μετά απ’ όσα έγιναν τον περασμένο Φεβρουάριο με την αποχώρηση του Ολυμπιακού από τον ημιτελικό Κυπέλλου.

Το ΣΕΦ πάει για sold out, οπότε κρατήστε και αυτόν τον

παράγοντα στο μυαλό σας.

Τι θα παίξουμε; Αν ο Μιλουτίνοφ ήταν ΟΚ θα τολμούσα τον άσο. Τώρα όχι. Αυτό δε σημαίνει πως πάω και στο διπλό. Ο ΠΑΟ δεν μου προσφέρει καμία σιγουριά.

Και ας είναι παραπάνω από τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία.

Μία επιλογή είναι να κάνουμε παιχνίδι με τα τρίποντα. Το όριο για τους Τζίμερ Φριντέρ και Ταϊρίς Ράις είναι μόλις 1.5. Δηλαδή θέλουμε να πετύχουν δύο και παραπάνω. Για τον Φριντέτ πληρώνει 1.95 και για τον Ράις 2.25. Όχι και άσχημα.

Επίσης, 1.90 είναι η απόδοση για τον Οκτάβιους Έλις να μαζέψει πάνω από 4.5 ριμπάουντ. Απόψε θα πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, ενώ στα 4 από τα 5 ματς που έχει αγωνιστεί έχει ξεπεράσει το όριο.

Ο Ράις, λογικά, δεν θα κάνει την ίδια εμφάνιση με το ματς του πρώτου γύρου (41 πόντους). Έχει αλλάξει και η άμυνα του Ολυμπιακού.

Οπότε θα πρέπει να αναζητήσουμε αλλού τον πρώτο σκόρερ του αγώνα.

Εχουμε μία επιλογή για κάθε… χρώμα. Για τον Παναθηναϊκό θα είναι ο πρώτος σκόρερ του στη Euroleague, ο Ντεσόν Τόμας, με απόδοση 5.50.

Και για τον Ολυμπιακό θα κυνηγήσουμε την έκπληξη. Ο Σακιέλ ΜακΣίσικ ξέρει να βάζει τη μπάλα στο καλάθι. Γι’ αυτό αποκτήθηκε και εμείς θα τον στηρίξουμε.

Εντάξει, είναι μόλις το δεύτερο ματς του στη διοργάνωση, αλλά είναι η ευκαιρία του να λάμψει. Πληρώνει ένα πελώριο 12.50 και δε με χαλάει καθόλου για fun bet.

Στοίχημα μπάσκετ: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι επιλογές μας (Πάμε Στοίχημα)

268.Φριντέτ over 1.5 τρίποντα, 1.95

270.Ράις over 1.5 τρίποντα, 2.25

282.Έλις over 4.5 ριμπάουντ, 1,90

212.Πρώτος σκόρερ Τόμας, 5.5

204.Πρώτος σκόρερ ΜακΚίσικ, 12.50

The post Στοίχημα μπάσκετ: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, πρώτος σκόρερ και εύστοχα τρίποντα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα