Στοίχημα 6/10 Μανωλίδης: Οι «λύκοι» θέλουν 2 γκολ…

Στοίχημα 6/10 Μανωλίδης: Βόλφσμπουργκ – Ουνιόν, Αϊντραχτ – Βερντερ και Γκλάντμπαχ – Άουγκσμπουργκ στο μενού της Κυριακής για την Μπουντεσλίγκα. Υπάρχουν ενδιαφέροντα ματς και στην Τσβάιτελιγκα όμως.

Απολογισμός

Μηδέν από μηδέν… μηδέν! Χάλασε η Σάλκε με γκολ στις καθυστερήσεις για το 1-1 με την Κολωνία. Το Αμβούργο κέρδισε 2-0, σε ματς που θα μπορούσαν να είχαν μπει αρκετά γκολ. Η Ντόρτμουντ δέχθηκε πάλι το 2-2, προς το τέλος με αυτογκόλ. Ο άσος της Ντιναμό Δρέσδης

πήγε άκλαυτος. Ακόμα και η Λειψία που ήταν η βασική μας επιλογή και «γύρισε» το ποντάρισμά μας, έχασε ένα τσουβάλι γκολ και το τελικό 1-1 με τη Λεβερκούζεν την αδικεί. Γενικώς δεν πήγε τίποτε. Τι να λέμε…

Στοίχημα 6/10 Μανωλίδης

Τρεις αναμετρήσεις την Κυριακή λοιπόν στην Μπουντεσλίγκα, λόγω του Γιουρόπα Λιγκ. Ματς εκεί είχαν Γκλάντμπαχ, Βόλφσμπουργκ Αϊντραχτ. Αυτές είναι που παίζουν εντός έδρας απέναντι σε Αουγκσμπουργκ, Ουνιόν και Βέρντερ αντίστοιχα.

Δείτε τη βαθμολογία της Μπουντεσλίγκα.

Η Μπορούσια είναι αρκετά αλλοπρόσαλλη είναι η αλήθεια. Το περιμέναμε κάπως αυτό. Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, αλλαγή στη φιλοσοφία, αλλαγή στη σταθερότητα των αποτελεσμάτων της. Προσωπική εκτίμηση είναι πως ο Μάρκο Ρόζε θα καταφέρει να στρώσει τα «πουλάρια». Αν δεν υπάρχει η αναμέτρηση με την Μπασακσεχίρ μεσοβδόμαδα δεν θα το συζητάγαμε. Άσος θα ήταν το παιχνίδι. Πολλά περιθώρια για ροτέισον δεν υπάρχουν, αλλά θα γίνει. Η Αουγκσμπουργκ έχει θεματάκια, αλλά μετά από πολύ καιρό έχει όλη την πρώτη γραμμή διαθέσιμη. Επιλογή λοιπόν το συνδυαστικό στοίχημα 1Χ + Goal/Goal.

Βόλφσμπουργκ

Δεν είναι ομάδα του γούστου μας η Βόλφσμπουργκ, αλλά το να προσφέρεται ο άσος στο 1,84 από το είναι υπερβολικό. Είναι πάρα πολύ περιορισμένων δυνατοτήτων η Ουνιόν Βερολίνου. Μοιάζει δύσκολο, τόσο η ίδια όσο και η Πάντερμπορν που ήρθαν από την Τσβάιτελιγκα να καταφέρουν να παραμείνουν.

Στοίχημα: Επιστρέφει στις νίκες ο ΠΑΟΚ (vid)

Ασφαλώς και το γεγονός πως προέρχεται από δύο διαδοχικές ισοπαλίες εντός στο πρωτάθλημα, προβληματίζει. Όπως κι ότι προέρχεται από παιχνίδι εκτός έδρας κόντρα στη Σεντ Ετιέν. Από την άλλη η Ουνιόν προέρχεται από τρεις σερί ήττες και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πείσει πως είναι σε θέση να πάρει αποτέλεσμα στο Βόλφσμπουργκ. Οι «λύκοι» όμως δείχνουν να θέλουν δύο γκολ για να κερδίσουν εντός έδρας. Βασική επιλογή λοιπόν το συνδυαστικό στοίχημα 1 + over 1,5 που τιμάται στο 2,00 στο pamestoixima.gr .Άτυχη η Αϊντραχτ

Η πιο άτυχη από τις τρεις που είχαν ευρωπαϊκές αναμετρήσεις είναι η Αϊντραχτ. Εκτός από το ότι πιέστηκε πολύ στην Πορτογαλία και έτρεξε ακόμα περισσότερο για να πάρει τη νίκη απέναντι στη Γκιμαράες, απέναντί της έχει τη Βέρντερ. Η επιστροφή του Ράσιτσα την δυναμώνει πολύ μεσοεπιθετικά. Φάνηκε και στο ματς στο Ντόρτμουντ. Ο Κόφελντ έχει βρει νέα διαμαντάκια και η ομάδα της Βρέμης μοιάζει έτοιμη για ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Η δε Αϊντραχτ έχει ένα γεμάτο απουσιολόγιο. Δεν μπορεί να παρουσιαστεί φρέσκια μέσα σε τρεις μέρες. Η αξία είναι προς τα δεξιά. Το 2 DNB πληρώνει 2,30 στη Novibet .

Τσβάιτελιγκα

Από τις αναμετρήσεις της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας κρατάμε τον άσο της Χάιντενχαϊμ. Αξίζει το ρίσκο στην απόδοση που βρίσκεται. Η Μπόχουμ παραπαίει και δεν δείχνει να βρίσκει λύσεις, ούτε με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Οι γηπεδούχοι από την άλλη μοιάζουν ικανή να κυνηγήσουν την 3η θέση και τα μπαράζ ως το τέλος.

Δείτε το βαθμολογικό πίνακα της Τσβάιτελιγκα

Μη ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις προτάσες της συντακτικής ομάδας του SportimeBet

Football League Στοίχημα | Λάππας: Επικίνδυνα σημεία

Βασική επιλογή
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΟΥΝΙΟΝ   1 + OVER 1,5   2,00

Μονό
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ   1Χ + GOAL  1,87

Αξίζουν το ρίσκο
ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ – ΜΠΟΧΟΥΜ   1   2,35
ΑΪΝΤΡΑΧΤ – ΒΕΡΝΤΕΡ   2 DNB   2,30

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

Αν θέλετε περισσότερα προγνωστικά μπορείτε να δείτε με ένα κλικ στο betarades.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ SPORTIMEBET KAI ΔΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ SPORTIME

KANE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ SPORTIME ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Follow sportime.gr

The post Στοίχημα 6/10 Μανωλίδης: Οι «λύκοι» θέλουν 2 γκολ… appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα