Στοίχημα 29/10 Μανωλίδης: Αξία στη Σάλκε!

Στοίχημα 29/10 Μανωλίδης: Εβδομάδα Κυπέλλου στη Γερμανία, με αναμετρήσεις που προσφέρουν ευκαιρίες για στοιχηματισμό. Ειδικά το παιχνίδι της Αρμίνια Μπίλεφελντ κόντρα στην Μπάγερν.

Απολογισμός

Δεν ήταν γραφτό να τελειώσει θετικά η εβδομάδα. Καμία επιτυχία, ούτε κάπου να ακουμπήσουμε. Τέσσερις επιλογές δοσμένες, καμία επιβεβαίωση. Μάλιστα ήμαστε και πολύ μακριά από αυτό. Διότι η βασική επιλογή ήταν η κόντρα της Γκλάντμπαχ, η οποία ήταν σαρωτική κόντρα στην Αϊντραχτ. Πάμε παρακάτω.

Δείτε τη βαθμολογία της Μπουντεσλίγκα.

Στοίχημα 29/10 Μανωλίδης

Ανεβάζουμε αργά τη στήλη απόψε, διότι

ήταν ανάγκη να δούμε ενδεκάδες. Στο επίκεντρό μας είναι η Σάλκε. Οι αλλαγές δεν θα είναι πολλές. Ο Σάντρο Βάγκνερ θέλει να προχωρήσει στο Κύπελλο και η αναμέτρηση με την Αρμίνια μόνο εύκολη δεν είναι. Γι’ αυτό και το ροτέισον είναι μικρό.

Το… κακό για τους «βασιλικούς μπλε» τρίτωσε. Ισοπαλία εντός με την Κολωνία, δεχόμενοι γκολ στο φινάλε. Εκτός έδρας ήττα από τη Χόφενχαϊμ, ενώ κυριάρχησε στο ματς. Δύο δοκάρια στο ντέρμπι του Ρουρ με το σκορ να μένει στο 0-0 κόντρα στη Ντόρτμουντ. Καιρός για νίκη είναι για τη Σάλκε, με το διπλό να τιμάται 1,97, στο pamestoixima.gr.

Δείτε το βαθμολογικό πίνακα της Τσβάιτελιγκα

Combo bet με Λεβερκούζεν!

Θα αλλάξει ρότα η Λεβερκούζεν στο Κύπελλο; Πιθανόν, σε ότι έχει να κάνει το αποτέλεσμα. Χλωμό όμως στην αμυντική της συμπεριφορά. Γι’ αυτό και θα ποντάρουμε στη νίκη της κόντρα στην Πάντερμπορν, συνδυαστικά με γκολ όμως. 1 + Goal η επιλογή με 2,02 στη Novibet…

Βασική επιλογή
ΑΡΜΙΝΙΑ – ΣΑΛΚΕ    2    1,97

Μονό
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ    1 + GOAL    2,02

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

Αν θέλετε περισσότερα προγνωστικά μπορείτε να δείτε με ένα κλικ στο betarades.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ SPORTIMEBET KAI ΔΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ SPORTIME

KANE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ SPORTIME ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Follow sportime.gr

The post Στοίχημα 29/10 Μανωλίδης: Αξία στη Σάλκε! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα