«Στην Εθνική Σερβίας ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς»

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς μέσω των εμφανίσεων του κάτω από τα γκολπόστ του ΠΑΟΚ «χτυπάει» την πόρτα της Εθνικής Σερβίας, όπως αναφέρει τουλάχιστον η σέρβικη ιστοσελίδα «hotsport.rs».

Οι συμπατριώτες του Σέρβου τερματοφύλακα τονίζουν χαρακτηριστικά πως ο 30χρονος πορτιέρο των πρωταθλητών Ελλάδας θα λάβει πρόσκληση από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς, για το μπαράζ με τη Νορβηγία τον Μάρτιο.

«O Ζίβκοβιτς θα μπορούσε να ενισχύσει

τον ανταγωνισμό στην Εθνική στη θέση του τερματοφύλακα και να δημιουργήσει μία δυνατή τριάδα μαζί με τους Ντμίτροβιτς και Ραϊκοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίντεο-έπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Έφτιαξε το δικό της «Home Alone» (vid)

Ο εξαιρετικός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, προστατεύει με ασφάλεια την εστία των πρωταθλητών Ελλάδας που επέστρεψαν και πάλι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, επιβεβαιώνοντας την ποιότητά του και καταφέρνοντας να γίνει ένας από τους αγαπημένους των οπαδών.

Μετά από 16 αγωνιστικές, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή και ο Ζίβκοβιτς θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει τα καλά παιχνίδια στη συνέχεια της σεζόν, ενώ αναμένεται να πάρει πρόσκληση για το μπαράζ με τη Νορβηγία τον Μάρτιο» αναφέρει μεταξύ άλλων το επίμαχο.

Η τελευταία φορά που ο Ζίβκοβιτς κλήθηκε στην Εθνική Σερβίας ήταν στα προκριματικά του Euro 2016 στις 13 Ιουνίου του 2015…

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post «Στην Εθνική Σερβίας ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα