Στέφανος Τζίμας: Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξει τη διαχείρισή του!

10:53 2/3/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Στέφανος Τζίμας είναι το επόμενο big thing για τον ΠΑΟΚ. Μόνο που ο χειρισμός γύρω από τα «θέλω» όλων των πλευρών πρέπει να είναι λεπτός. Πλέον ο νεαρός επιθετικός αποτελεί θέμα που «καίει».

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Στέφανος Τζίμας μόλις έγινε άνδρας! Πριν κανένα μήνα έκλεισε τα 18 χρόνια ζωής. Ήδη, η πιάτσα γνωρίζει κάθε λεπτομέρεια για χάρη του. Η διεθνής, παρακαλώ!

Σε σημείο που να εικάζεται πως ο ΠΑΟΚ έχει απορρίψει πρόταση 10 μυρίων το περασμένο Ιανουάριο για τον λεγάμενο. Ο ΠΑΟΚ, ως οργανισμός, τον αντιμετωπίζει ως το απόλυτο project. Εξ ου και η απόφασή φέτος του club να μην προχωρήσει στην απόκτηση έτερου επιθετικού, να «πουλήσει» τον Κούτσια από πέρυσι τον Φεβρουάριο και να στηρίξει τον Στέφανο Τζίμα.

Πλέον, μόνιμα στην εξίσωση. Σε σημείο που η επιθετική αφλογιστία, απουσία εκτοπίσματος του Σαμάτα έκανε λαϊκή απαίτηση την εμφάνιση του «μικρού» στο βασικό σχήμα.

Η επικοινωνιακή (και άνωθεν σημειωτέων) πίεση «έψησε» τον Ραζβάν Λουτσέσκου να του δώσει φανέλα βασικού στο Αγρίνιο για τη Stoiximan Super League.

Έχουμε και λέμε: 45’, 6/19 (32% επιτυχία) ενέργειες, μόλις μία κερδισμένη μονομαχία στις 7 και φυσικά ΜΟΛΙΣ 5/6 πάσες, επαφές με την μπάλα. Αποτέλεσμα 1-0. Στο ημίχρονο έμεινε στα αποδυτήρια! Τελικό σκορ 3-1 υπέρ του ΠΑΟΚ. Μόλις προχθές στις Σέρρες δεν αγωνίστηκε λεπτό.

Κοινώς, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν «φωτογράφησε», αλλά έδωσε να καταλάβει στους επαϊοντες πως ο Τζίμας ακόμη ΔΕΝ είναι έτοιμος να σηκώσει το βάρος της φανέλας βασικού και πως η (καθημερινή) γνώση είναι δύναμη.

Ο Τζίμας και λόγω θέσης αν συνεχίσει να μαθαίνει, εκπαιδεύεται και να εκτελεί με εφάμιλλη ικανότητα ενδεχομένως να «σπάσει» κάθε ρεκόρ transfer fee για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οπότε ακόμη και η φαμίλια Σαββίδη θα πρέπει να κοιτάζει το δάσος και όχι το δέντρο, αφήνοντας στον καθ΄ ύλην αρμόδιο, Ραζβάν Λουτσέσκου να κάνει τη διαχείρισή του. ΤΕΛΟΣ!

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα