Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ελλάς, σε αγαπώ!» (pic)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με ένα μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram έστειλε το δικό του μήνυμα για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Ο Έλληνας τενίστας γιόρτασε με τον δικό του τρόπο την Εθνική επέτειο και δημοσίευσε μια φωτογραφία με την λεζάντα να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αντιπροσωπεύοντας για την αγάπη της χώρας μου. Μέρος μου και η κληρονομιά που πρέπει να μεταδώσω για τις μελλοντικές

γενιές.

Αθλητικός πρεσβευτής της ομογένειας μου. Η σημαία που μου δίνει κίνητρο, ώθηση και λόγο στο να θέλω να αποδείξω τις αξίες μου σαν Έλληνας.

Δεν θα μπορούσα να νιώσω πιο υπερήφανος που είμαι μέρος αυτού του απίστευτου πολιτισμού, μιας κουλτούρας που δίνει και εκτιμάται παγκοσμίως.

Ελλάς, σε αγαπώ!»

Δείτε εδώ το ποστάτισμα που έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αντιπροσωπεύοντας για την αγάπη της χώρας μου. Μέρος μου και η κληρονομιά που πρέπει να μεταδώσω για τις μελλοντικές γενιές. Αθλητικός πρεσβευτής της ομογένειας μου. Η σημαία που μου δίνει κίνητρο, ώθηση και λόγο στο να θέλω να αποδείξω τις αξίες μου σαν Έλληνας. Δεν θα μπορούσα να νιώσω πιο υπερήφανος που είμαι μέρος αυτού του απίστευτου πολιτισμού, μιας κουλτούρας που δίνει και εκτιμάται παγκοσμίως. Ελλάς, σε αγαπώ! #GreekIndependenceDay

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98) στις 25 Μάρ, 2020 στις 9:48 πμ PDT

The post Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ελλάς, σε αγαπώ!» (pic) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα