Στέφανος Τσιτσιπάς η επιστροφή! Φοβερό τένις κόντρα στον Ζβέρεφ!

Στέφανος Τσιτσιπάς και Σάσα Ζβέρεφ μονομάχησαν για μια θέση στα προημιτελικά του Monte Carlo Masters εκεί όπου ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής του τένις απέδειξε πως έχει βρει και πάλι τον παλιό καλό του εαυτό.

Ο Στέφανος μετά από καιρό έπαιξε τένις υψηλού επιπέδου και δείχνει να είναι έτοιμος για το Ρολάν Γκαρός, μη αφήνοντας περιθώρια στον αντίπαλο του και επικράτησε με 2-0 σετ (5-7, 6-7).

Μετά τις επιβλητικές εμφανίσεις του με Λάσλο Τζέρε και Τομάς Μαρτίν Ετσεβερί, ο Στέφανος Τσιτσιπάς τέθηκε αντιμέτωπος με

τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ για τη φάση των 16 του Masters στο Μονακό και χρειάστηκαν σε 2 ώρες και 6 λεπτά προκειμένου να κάμψει την όποια αντίσταση του.

Στέφανος Τσιτσιπάς η επιστροφή! Φοβερό τένις κόντρα στον Ζβέρεφ!

Κόντρα στον Γερμανό, ο Τσιτσιπάς, εμφανίστηκε από την αρχή της αναμέτρησης κυριαρχικός και παρότι ο αντίπαλος του έδειξε να είναι σε έναν βαθμό ανταγωνιστικός, κατάφερε να κάνει το 1-0 στα σετ με επιμέρους σκορ 7-5.

Ανάλογη όμως και ακόμη πιο καταιγιστική ήταν η συνέχεια της αναμέτρησης, με τον Έλληνα άσο να μπαίνει δυνατά και στο 2ο σετ και να γράφει ένα σερί 5-0.

Τότε μόνο κατόρθωσε ο Ζβέρεφ να σηκώσει για λίγο κεφάλι και κατάφερε να κάνει κάτι που έμοιαζε πολύ δύσκολο. Να φέρει δηλαδή στα ίσα το σετ, με 5 σερί games.

Το 2ο σετ από το πουθενά εξελίχθηκε σε ντέρμπι και οδηγήθηκε σε τάι μπρέικ, εκεί όπου ο Έλληνας τενίστας επικράτησε με 7-5!

Με αυτόν τον τρόπο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στα προημιτελικά του Μόντε Κάρλο για τέταρτη σερί χρονιά εκεί όπου αύριο, Παρασκευή 12 Απριλίου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Χατσάνοφ!

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στέφανος Τσισιπάς, Φοβερό, Ζβέρεφ,stefanos tsisipas, fovero, zveref