Σουντανί: «Ανυπομονώ να ζήσω το Καραϊσκάκη» (vid)

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Χιλάλ Σουντανί στον Ολυμπιακό, ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημα από τον σύλλογο του Πειραιά. Ο «ερυθρόλευκος», πλέον, μεσοεπιθετικός είναι στην Ελλάδα.

Ταξίδεψε στη χώρα μας τη Δευτέρα το μεσημέρι και μία ημέρα μετά έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες. Έτσι ώστε να βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός

και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο.

Μετά την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών, ανακοινώθηκε ο παίκτης και επίσημα από τους «ερυθρόλευκους».

Παράλληλα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις. Φορώντας τη νέα του φανέλα, με τα ερυθρόλευκα χρώματα. Τονίζοντας στην κάμερα του Olympiacos TV:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ενταχθώ στον Ολυμπιακό. Είμαι ευχαριστημένος που θα υπογράψω στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

Δεν μπορώ να περιμένω για να ξεκινήσω να προπονούμαι με τους νέους μου συμπαίκτες στο προπονητικό κέντρο. Έχω ακούσει πως είναι πολύ καλή η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Και ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους φιλάθλους μας και να ζήσω αυτή την ατμόσφαιρα».

Παράλληλα, ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής έβγαλε και τις απαραίτητες φωτογραφίες για τις ανάγκες της ανακοίνωσης της μεταγραφής του. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που έχει δημοσιευτεί με τις δηλώσεις του στο κανάλι των «ερυθρόλευκων».

Το βίντεο με τις δηλώσεις του Χιλάλ Σουντανί…

The post Σουντανί: «Ανυπομονώ να ζήσω το Καραϊσκάκη» (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα