Σουλούκου: «Κακώς, η Ξάνθη συμμετέχει στο πρωτάθλημα»

Ο Ολυμπιακός, δια στόματος της Γενικής Διευθύντριας της ΠΑΕ, Λίνα Σουλούκου, υπογράμμισε ότι έχει σημασία το εάν διαπιστωθεί το ότι κακώς η Ξάνθη συμμετείχε εξαρχής στο πρωτάθλημα!

Όλα αυτά μετά το τέλος της εκδίκασης της υπόθεσης της Ξάνθης στον αθλητικό Δικαστή της Super League. Με τον δικαστή να ανακοινώνει

πως η τελική απόφαση θα ανακοινωθεί την Τρίτη (25/2).

«Προκύπτει εδώ ότι έχει ιδρυθεί εσπευσμένα μία εταιρεία για να πάνε εκεί οι μετοχές. Η ίδια η μέτοχός της με έγγραφο στο ΓΕΜΗ το δηλώνει το 2018. Για τη νέα μέτοχο, την INSPORTS. Προκύπτει ότι για τα εν λόγω πρόσωπα ότι η μεταβίβαση είχε συντελεστεί. Καταβλήθηκε και φόρος μεταβίβασης. Επίσης, δεν εξηγείται γιατί τον Αύγουστο του 2019 ότι οι εμπλεκόμενοι έκαναν λόγο ότι δεν υπήρξε καμία αλλαγή».

Και συμπλήρωσε η Λ.Σουλούκου: «Δεν εξηγείται γιατί τον Αύγουστο του 2019 ότι οι εμπλεκόμενοι έκαναν λόγο ότι δεν υπήρξε καμία αλλαγή».

Η Λίνα Σουλούκου αναφέρθηκε και στο «ιστορικό» της υπόθεσης: «Τον Μάρτιο του 2019 χορηγείται άδεια μεταβίβασης κατόπιν αιτήματος της INSPORTS. Εκεί δεν χορηγείται η σχετική πιστοποίηση της μεταβίβασης. Τον Αύγουστο του 2019 έρχεται η Ξάνθη και δηλώνει μέτοχο τη ΒΙΑΜΑΡ.

Το ίδιο έκανε και στην Επιτροπή Αδειοδότησης. Γνωστοποίησε την μεταβίβαση αλλά δεν άλλαξε το μετοχολόγιό της. Τρεις διαφορετικές διαδικασίες που συσκοτίζουν το ίδιο θέμα. Το θέμα της μεταβίβασης».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Σουλούκου: «Κακώς, η Ξάνθη συμμετέχει στο πρωτάθλημα» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα