Σοάρες: Σε λίγες ώρες θα έρθει Θεσσαλονίκη!

08:52 6/6/2019 - Πηγή: Sportime

Το sportime αποκάλυψε την Τρίτη τη συμφωνία με ακραίο αμυντικό και χθες σας ενημέρωσε πως αυτός είναι ο Ροντρίγκο Σοάρες που έρχεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη.

Ο Βραζιλιάνος αναμένεται μέχρι το αργότερο αύριο Παρασκευή στην συμπρωτεύουσα, έτσι ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Δικέφαλο.

Ο ποδοσφαιριστής έχει πει ήδη το «ναι» στους «ασπρόμαυρους» και έρχεται στην συμπρωτεύουσα για τα τυπικά και να επισημοποιηθεί

η συμφωνία των δύο πλευρών.

Στο μεταξύ όσο ο Σοάρες «ετοιμάζει βαλίτσα» για την Ελλάδα, δέχτηκε «ντου» από τους φίλους του ΠΑΟΚ αφού τον «βομβάρδισαν» με μηνύματα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, καλωσορίζοντάς τον στην ομάδα τους.

Ο 26χρονος άσος θεωρείται το κορυφαίο μπακ του πορτογαλικού πρωταθλήματος, αφού σε 33 ματς με την Αβες πέτυχε 4 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ, όντας μία εξαιρετική επιλογή για τον Δικέφαλο.

Ο Βραζιλιάνος είναι γεννημένος στις 26 Δεκεμβρίου του 1992 και αγωνίζεται σαν φουλ μπακ.

Φέτος είχε 4 γκολ και 9 ασίστ σε 41 επίσημα ματς σε όλες τις διοργανώσεις ολοκληρώνοντας την κορυφαία σεζόν στην καριέρα του και έρχεται στην Τούμπα έτοιμος να ανέβει επίπεδο. Είναι δεδομένο πως ο Ροντρίγκο παίζει και στις δύο πλευρές και φυσικά μπορεί να προσφέρει στη θέση του αριστερού μπακ παρόλο που η καλή του πλευρά είναι η δεξιά.

The post Σοάρες: Σε λίγες ώρες θα έρθει Θεσσαλονίκη! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα