Σλούκας: «Πιστεύω στην ομάδα και στον προπονητή μου»

Ο Κώστας Σλούκας, στον φιλικό αγώνα με την Μπάγερν, ήταν ο μαέστρος του Ολυμπιακού. Επέβαλλε το ρυθμό του, καθοδήγησε τους συμπαίκτες του, έσπρωξε την ομάδα του σε μια πολύ καλή εμφάνιση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Σλούκας με τις 13 ασίστ που μοίρασε, έκανε… ευτυχισμένους τους συμπαίκτες του. Πέντε εξ αυτών είχαν διψήφιο αριθμό πόντων στη νίκη επί της Μπάγερν. Κυρίως όμως, με το ρυθμό που επέβαλλε

οδήγησε τον Ολυμπιακό σε μια πολύ καλή εμφάνιση. Πολύ καλύτερη απ’ αυτή που είχαμε δει κόντρα στην Βιλερμπάν, στο τουρνουά της Βαλένθια που ολοκληρώθηκε.

«Είναι προφανές πως παίξαμε πιο έξυπνα. Είμαστε μια νέα ομάδα. Πρέπει να παίζουμε πιο σταθερά. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε» είπε ο Κώστας Σλούκας μετά το τέλος του αγώνα και κατέληξε: «Νιώθω πως κάναμε ένα βήμα προς τα μπροστά, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Έχουμε πολλά να μάθουμε από το πρώτο ημίχρονο. Πιστεύω στην ομάδα και στον προπονητή μου».

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας από την πλευρά του, τόνισε: «Ήταν πολύ σταθερή η εμφάνιση του δευτέρου μέρους. Ο Σλούκας ήταν εξαιρετικός στην δημιουργία και βοήθησε τους πάντες στο παιχνίδι. Είμαι πολύ θετικός από την παρουσία μας στο δεύτερο μέρος, ωστόσο όπως σας είπα και χθες, μας περιμένει ακόμα πολλή δουλειά».

Το άρθρο Σλούκας: «Πιστεύω στην ομάδα και στον προπονητή μου» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα