Σλούκας: Ούτε ο Ντόκεν να ήταν…

Ο Κώστας Σλούκας ήταν πρώτος στο σύνθημα με το «χόρτο μαγικό» στο τέλος της αναμέτρησης. Ούτε ο Ντόκεν τέτοιο πάθος στους πανηγυρισμούς για τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Βαλένθια. Ενόχλησε αρκετούς φίλους του Ολυμπιακού αυτή του η κίνηση.

Ο Παναθηναϊκός έχει

περάσει σε μία νέα εποχή. Αυτή, αρέσει δεν αρέσει στον κόσμο του Ολυμπιακού, σφραγίστηκε με τη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα. Αυτός ήταν ο παίκτης που με τον ερχομό του άλλαξε τα δεδομένα στο «τριφύλλι» και έστρωσε το δρόμο για να έρθουν και οι επόμενοι αστέρες της Euroleague. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Γύρω από τον κορυφαίο Έλληνα guard έστησε και όλη την… καμπάνια επιστροφής ο Παναθηναϊκός. Από τα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε συνέντευξή του και σε stories του, ο Κώστας Σλούκας ήταν στο επίκεντρο. Το κεντρικό πρόσωπο της νέας φανέλας, το front face σε κάρτες διαρκείας και social media και φυσικά ο αρχηγός της ομάδας.

Ως τέτοιος, είπε στους παίκτες να πάνε στον κόσμο αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Βαλένθια. Για το «ευχαριστώ» για τη στήριξη. Το σερί του Παναθηναϊκού του Αταμάν επιτρέπει όνειρα μέχρι το 7ο αστέρι. Ο Σλούκας ήταν και μπροστάρης στο σύνθημα, σαν άλλος… Ντόκεν.

Την ίδια στιγμή, οι οπαδοί του Ολυμπιακού θυμούνταν πως στην κατάκτηση του τίτλου, δεν είχε βγάλει άχνα στους πανηγυρισμούς της ομάδας του για τον τίτλο στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ…

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ο Σλούκας… σέρνει το χορό

Απόστολος Γεωργιάδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα