Σλούκας: Κόκκινο πανί…

Αρκετά χαμένος φαίνεται ότι είναι ο Κώστας Σλούκας τους πρώτους μήνες, αφότου αυτός και ο Παναθηναϊκός έδωσαν τα χέρια για τριετή συνεργασία.

Ο Έλληνας γκαρντ βρίσκεται σε μία δύσκολη κατάσταση από την οποία προσπαθεί να ξεφύγει, ωστόσο δείχνει ότι αυτό του κοστίζει μέσα στο παρκέ.

Οι ήττες που κάνει ο Παναθηναϊκός είναι εμφατικές και βαριές, βλέπε με Ολυμπιακό

στα δύο παιχνίδια που έχουν παίξει και φυσικά με τη Φενερμπαχτσέ, με το παιχνίδι να λήγει 83-69.

Συγκεκριμένα, δείχνει το μυαλό του να είναι αρκετά απασχολημένο και να μην μπορεί να αποδώσει όπως θέλει, κάτι που φάνηκε και στην Τουρκία, όπου είχε περισσότερα λάθη από ασίστ, ενώ σίγουρα σε αυτό το ματς δε θα του άρεσε και πολύ ο χρόνος συμμετοχής του.

Πολλά μπορεί να φταίνε για την κατάσταση αυτή, η νέα ομάδα, ο νέος προπονητής, η σύνδεση με τους συμπαίκτες του, ωστόσο μπορεί να είναι και εξωαγωνιστικοί οι παράγοντες, αφού πλέον ο Κώστας Σλούκας έχει δημιουργήσει πολλές αντιπάθειες.

Μπορεί ο Έλληνας γκαρντ να έχει περάσει το προφίλ του σκληρού επαγγελματία, ωστόσο όταν βλέπεις αποδοκιμασίες από τις δύο ομάδες που πέτυχες τα πάντα στην καριέρα του, σίγουρα δεν μπορεί να μη σε επηρεάσει.

Κόκκινο πανί για Φενερμπαχτσέ και Ολυμπιακό ο Σλούκας!

Ο Κώστας Σλούκας, μέσα σε λίγους μήνες έχει καταφέρει να γίνει κόκκινο πανί τόσο για τη Φενερμπαχτσέ αλλά και για τον Ολυμπιακό.

Αρχικά η ομάδα του Πειραιά έχει συνδεθεί μαζί του με κάθε τρόπο, αφού πέρασε 8 χρόνια στο λιμάνι, κατακτώντας πρωταθλήματα και Euroleague και μάλιστα back to back.

Την τελευταία τριετία ήταν από τους ηγέτες που είχε ο Ολυμπιακός και κανείς δε θα του συγχωρέσει ότι ενώ σύμφωνα με τα όσα λέγονται είχε πει ότι δε θα πάει ποτέ στον Παναθηναϊκό, κάτι που είχε δηλώσει και ο ίδιος στο παρελθόν σε συνέντευξη του, τελικά άλλαξε γνώμη.

Και ξέρουμε τι αντιδράσεις φέρνει μία απόφαση από έναν παίκτη των «κόκκινων» να πάει στους «πράσινους» και το αντίθετο και σίγουρα η υποδοχή του στο ΣΕΦ δε θα είναι καθόλου… φιλική.

Πλέον όμως ο ίδιος είδε ότι και στη δεύτερη ομάδα που πέτυχε τόσα πολλά, στη Φενερμπαχτσέ, δεν είναι καλοδεχούμενος.

Τα όσα έγιναν το καλοκαίρι, που αρκετοί τόνιζαν ότι τα συμβόλαια για την επιστροφή του στη Τουρκία είχαν ετοιμαστεί, μέχρι που ήρθε ο Παναθηναϊκός και τους άφησε στα κρύα του λουτρού, «έσπασαν» τις σχέσεις με την πρώην ομάδα του.

Αυτό φάνηκε και όσο βρισκόταν στο παρκέ, όπου έγινε αποδέκτης πολλών υβριστικών συνθημάτων, με τον ίδιο να κάνει καβγά στο τέλος και όλο το γήπεδο να φωνάζει κατά του.

Μάλιστα φάνηκε να τον επηρεάζει αρκετά, κάνοντας νόημα στην εξέδρα, λέγοντας ότι θα θυμάται αυτή τη συμπεριφορά από τους οπαδούς.

Το σίγουρο είναι ότι όσο σκληρός και να είσαι συναισθηματικά, το να βλέπεις τους οπαδούς δύο ομάδων που κάποτε σε αποθέωναν πλέον να σε αποδοκιμάζουν τόσο εμφατικά, είναι δύσκολο να το διαχειριστείς.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα