Σίμος: «Υπήρχε μία ανεξήγητη νευρικότητα»

Δεν ήταν αυτός που θα περίμενε κανείς ο ΟΦΗ στην πρεμιέρα απέναντι στον Παναιτωλικό. Ο Γιώργος Σίμος μιλώντας μετά το τέλος του παιχνιδιού στη NOVA στάθηκε στη νευρικότητα των ποδοσφαιριστών του.

Δεν είπε πολλά ο Σίμος ενδεχομένως και λόγω του προβληματισμού που είχε με όσα είδε. «Έγινε μια δυνατή προσπάθεια αλλά υπήρχε μια ανεξήγητη νευρικότητα, ίσως επειδή ήταν πρεμιέρα, ίσως επειδή έρχεται το ευρωπαϊκό ματς. Κρατάω την προσπάθεια των

παικτών», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Μπόι Βάτερμαν, ο οποίος έκανε ντεμπούτο, δήλωσε: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι, σίγουρα χρειαζόμαστε βελτίωση. Έπρεπε να σκοράρουμε νωρίτερα, ήμασταν άτυχοι με το πέναλτι, στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και πιστεύω πως μπορούμε να τα πάμε καλύτερα. Τα τελευταία χρόνια έπαιξα αντίπαλος του Απόλλωνα για 15 φορές, τους γνωρίζουμε, ξεκινάμε την Δευτέρα την προετοιμασία για το ματς της Πέμπτης».

Τέλος, ο Πασχάλης Στάικος είπε: «Εμείς δεχτήκαμε ένα γκολ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, βγήκαμε ξανά για να κάνουμε το παιχνίδι μας, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και συνεχίζουμε κανονικά. Κάθε ματς το βλέπουμε διαφορετικά και την Πέμπτη θα τα δώσουμε όλα για το καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτήν την

Δεχτήκαμε ένα γκολ εκεί που δεν έπρεπε, ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε, πιέσαμε τον αντίπαλο και προσπαθήσαμε να πάρουμε το προβάδισμα δίχως να το πετύχουμε. Πιέσαμε παραπάνω αλλά δεν ήμασταν καλοί στο δημιουργικό κομμάτι. Τελειώσαμε αργά, ξεκινήσαμε νωρίς, είναι δύσκολο και για εμάς όπως και όλος ο κόσμος. Πάντα είμαστε αισιόδοξοι, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κυνηγήσουμε το όνειρο μας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFI Crete F.C. (@oficretefc) στις 12 Σεπ, 2020 στις 9:59 πμ PDT

Το άρθρο Σίμος: «Υπήρχε μία ανεξήγητη νευρικότητα» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα