Σίμος: Τι είπε στους παίκτες του στην προπόνηση

19:24 4/3/2020 - Πηγή: Sportime

Ξεκάθαρος ήταν ο Γιώργος Σίμος προς τους παίκτες του στην προπόνηση της Τετάρτης (4/3). Αυτό που πέτυχαν ήταν κάτι σημαντικό, αλλά υπάρχει και συνέχεια.

Ο ΟΦΗ έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, κατάφερε να τερματίσει πέμπτος στην κανονική διάρκεια της Super League 1 και να μπει στα πλέι οφ, αλλά δεν τελείωσαν όλα εδώ για εκείνον. Υπάρχουν δέκα ματς ακόμα και σε αυτά θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό. Επομένως, δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός,

όπως τόνισε ο προπονητής του.

Συγκεκριμένα ο Σίμος είπε: «Θέλω να σας δώσω πολλά συγχαρητήρια. Δουλέψαμε πολύ σκληρά τους προηγούμενους μήνες και μας άξιζε αυτό που πετύχαμε. Τώρα όμως χρειάζεται να αφήσουμε πίσω όσα πετύχαμε και να κοιτάξουμε μπροστά. Μην ξεχνάτε ότι η επιτυχία κάποιες φορές φέρνει χαλάρωση και μπορεί να ξεγελάει. Έχουμε μπροστά μας δέκα παιχνίδια στα οποία πρέπει να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο και να διαμορφώσουμε τον χαρακτήρα μας. Τόσο ατομικά όσο και ως ομάδα. Η διαμόρφωση του χαρακτήρα μας είναι πολύ σημαντικός στόχος στα ματς των playoffs».

Από εκεί και πέρα, απών από την προπόνηση ήταν ο Δημήτρης Μάνος, ο οποίος την Τρίτη (3/3) παρουσιάστηκε σε στρατόπεδο της Θεσσαλονίκης για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία. Κατά τα άλλα το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, άσκηση μεταβιβάσεων και τελικό παιχνίδι 10 εναντίον 10.

The post Σίμος: Τι είπε στους παίκτες του στην προπόνηση appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα