Σεντ Γκάλεν-ΑΕΚ 0-0 (α’ ημίχρονο)

Σεντ Γκάλεν-ΑΕΚ απόψε (21:30, Cosmpote Sport 2) στην Ελβετία, για το νοκ άουτ παιχνίδι του γ’ προκριματικού γύρου του Europa League.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε την Σεντ Γκάλεν στην Ελβετία για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, με την πρόκριση

να κρίνεται στον αποψινό νοκ-άουτ αγώνα.

Το ματς άρχισε υπό έντονη βροχή με την ΑΕΚ να αγχώνεται… Στο 4′ ο Ινσούα προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα, αλλά την έστειλε προς την εστία του, με τον Τσιντώτα να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ και να σώζει την ομάδα του!

Η ΑΕΚ στο πρώτο 30λεπτο έδειξε ότι δυσκολεύεται πολύ στο να πάρει την μπάλα, να την κρατήσει και να οργανωθεί σωστά για να απειλήσει.

Οι ενδεκάδες

Κάτω από τα δοκάρια είναι ο Τσιντώτας, με τους Βασιλαντωνόπουλο, Σβάρνα, Τσιγκρίνσκι και Ινσούα στην τετράδα της άμυνας. Σιμόες, Κρίστισιτς, Mάνταλο τα τρία χαφ, έχοντας μπροστά τους τους Ανσαριφάρντ-Λιβάγια στα άκρα ως μεσοεπιθετικούς και τον Ολιβέιρα για αιχμή του δόρατος του 4-3-3. Στον πάγκο της ΑΕΚ οι Αθανασιάδης, Μπακάκης, Γκαρσία, Ενομπακάρε, Χνιντ, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς.

Οι Ελβετοί θα παραταχθούν με 4-3-2-1 με τον Ατι-Ζίγκι κάτω από τα δοκάρια, τους Κραούτσι, Στεργίου, Φαζλιγί και Μουχέιμ στην άμυνα. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Κιντιγιά, ενώ δίπλα του θα είναι οι Γκέτλερ και Ρουίς. Η τριάδα της επίθεσης αποτελείται από τους Ντουά, Στίλχαρτ και Γκιγιεμενό. Στον πάγκο: Βατκόβιακ, Καμπέρι, Αντρέ Ριμπέιρο, Γιουάν, Στάουμπλι, Λέταρντ, Ρούφλι.

LIVE το Σεντ Γκάλεν-ΑΕΚ

Διαβάστε το LIVE του αγώνα στην Ελβετία

Το αποψινό αγώνα θα σφυρίξει ο ο Ισπανός Αλεχάντρο Ερνάντεθ, από την 1η κατηγορία της UEFA, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Πέρεθ, Ροντρίγκεθ και 4ο τον Ρόχας. Ο 37χρονος Ισπανός ρέφερι είναι διεθνής από το 2014, ενώ τα τελευταία χρόνια ορίζεται σε παιχνίδια της La Liga. Υπενθυμίζεται πως δεν υπάρχει VAR σήμερα.

Το άρθρο Σεντ Γκάλεν-ΑΕΚ 0-0 (α’ ημίχρονο) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα