Σένκεβελντ: Πέρασε η διορία, υπογράφει ή τέλος!

00:51 7/8/2019 - Πηγή: Sportime

Ο Μπαρτ Σένκεβελντ είχε προθεσμία να απαντήσει στον Παναθηναϊκό μέχρι το βράδυ της Τρίτης. Τι γίνεται από εδώ και πέρα…

Ο Ολλανδός αμυντικός εξακολουθεί να είναι ο κορυφαίος στόχος των Νταμπίζα και Δώνη για την κάλυψη μίας θέσης στα στόπερ. Ωστόσο η τελευταία διορία για να απαντήσει στην πρόταση των «πράσινων» ήταν το βράδυ της Τρίτης (6/8). Άγνωστο, δηλαδή, αν από την Τετάρτη το πρωί ο Σένκεβελντ εξακολουθεί να απασχολεί. Θα φανεί…

Με τα τελευταία δεδομένα ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δεν είχε απαντήσει στον Παναθηναϊκό. Φυσικά η πιθανότητα να

το έχει κάνει και να μην έγινε γνωστό παίζει. Το ενθαρρυντικό για το «τριφύλλι» είναι πως ο Μπαρτ Σένκεβελντ δεν φαίνεται ότι έχει την τρελή ζήτηση. Πέραν της ομάδας από την Τουρκία, της οποίας το ενδιαφέρον δεν προχώρησε, δεν έχει ακουστεί κάτι. Δεν συνδέθηκε το όνομά του με άλλο σύλλογο.

Σένκεβελντ: Ο Παναθηναϊκός την καλύτερη πρόταση

Ουσιαστικά η πρόταση που έχει από τον Παναθηναϊκό είναι η καλύτερη αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τα γνωστά δεδομένα. Ήδη έχει περάσει η πρώτη επίσημη διορία για τον Ολλανδό. Ο Νταμπίζας και ο Δώνης τον περίμεναν και μετά το πέρας αυτής. Αν αυτό θα συμβεί ξανά είναι κάτι που ενδεχομένως να γνωστοποιηθεί εντός της Τετάρτης. Είτε με την απόσυρση του ενδιαφέροντος για τον παίκτη, είτε -στο καλό σενάριο- με την ανακοίνωση της συμφωνίας μαζί του.

Προπόνηση: Αποφόρτιση ο Ινσούα

Όπως τη Δευτέρα, έτσι και την Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη προπονήθηκαν πρωί, απόγευμα στο Κορωπί. Αρχικά δούλεψαν στη φυσική κατάσταση, με το απογευματινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε τουρνουά 3 ομάδων. Ο Μπουζούκης είναι καλύτερα και συνεχίζει τη θεραπεία στον αστράγαλό του. Μετά τον Γιόχανσον, ο Ινσούα ακολούθησε αποφόρτιση λόγω κόπωσης.

The post Σένκεβελντ: Πέρασε η διορία, υπογράφει ή τέλος! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα