Σέφιλντ Γιουν. – Άρσεναλ 1-2: Λύτρωση στις καθυστερήσεις!

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας προκρίθηκε η Άρσεναλ, επικρατώντας 2-1 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο «Μπράμαλ Λέιν», σε ματς με τρελό φινάλε!

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου η Άρσεναλ με περιπετειώδη τρόπο.

Στο 8ο λεπτό το σουτ του Ρόμπινσον κόντραρε και πέρασε λίγο έξω ενώ στο 9’ η Σέφιλντ σκόραρε με τον Λούντστραμ αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Στο 13ο λεπτό, το σουτ του ΜακΜπέρνι έξυσε τα δοκάρια της Άρσεναλ, ενώ στο 23’ η Άρσεναλ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Λακαζέτ από τον Μπάσαμ και ο Πεπέ έκανε το 0-1 από την

άσπρη βούλα.

Στο 29ο λεπτό ο Χέντερσον έσωσε μετά από σουτ του Λακαζέτ και στο 43’ το σουτ του Τίρνεϊ πέρασε μόλις έξω. Στο επόμενο λεπτό ο Μαρτίνεθ σταμάτησε εντυπωσιακά τον Νόργουντ και στην κόντρα ο Τίρνεϊ έβγαλε τη σέντρα αλλά ο Πεπέ από ιδανικό σημείο, πλασάρε άστοχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Απίστευτη φάση στο Σουόνσι – Λούτον: Ποδόσφαιρο αλάνας και ξύλο! (vid)

Στο 48ο λεπτό η κεφαλιά του ΜακΜπέρνι πέρασε μόλις έξω και στο 56’ ο Χέντερσον έκανε το γέμισμα και παραλίγο να σκοράρει στο άλλο τέρμα!

Στο 58ο λεπτό το γκολ του ΜακΓκόλντρικ ακυρώθηκε σωστά,  ενώ στο 60’ η κεφαλιά του Μπάσαμ πέρασε λίγο έξω και στο 87’ ο Κολάσινατς έρκανε τραγικό λάθος και ο ΜακΓκόλντρικ από κοντά με προβολή έγραψε το 1-1.

Ωστόσο στο 90+1’ ο Πεπέ άφησε στον Θεμπάγιος που έκανε την κίνηση από δεξιά στην περιοχή και με διαγώνιο πλασέ έγραψε το 2-1.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Κ. Γουάιλντερ): Χέντερσον, Μπάσαμ (76’Σαρπ), Στίβενς, Μπάλντοκ (62′ Φρίμαν), Ρόμπινσον, Έγκαν, Φλεκ, Νόργουντ, Λούντστραμ (35′ Μπέργκε), ΜακΓκόλντρικ, ΜακΜπέρνι

Αρσεναλ (Μ. Αρτέτα): Μαρτίνες, Νταβίντ Λουίζ (54′ Χόλντινγκ), Μουστάφι, Κολάσινατς, Τίρνεϊ, Τσάκα, Μέιτλαντ – Νάιλς, Γουίλοκ (67′ Θεμπάγιος), Σάκα, Λακαζέτ (67′ Ενκετιά), Πεπέ (93′ Παπασταθόπουλος)

90 minutes on the clock
A semi-final at stake

Keywords
Τυχαία Θέματα