Σχολεία: Ανοίγουν στις 11 Ιανουαρίου -με αυστηρά μέτρα- νηπιαγωγεία και δημοτικά

18:11 4/1/2021 - Πηγή: Sportime
Σχολεία: «Ναι» στο άνοιγμα μόνο δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων στις 11 Ιανουαρίου, αλλά με αυστηρά μέτρα, είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, η επιτροπή των λοιμωξιολόγων.

Θυμίζουμε ότι για τα σχολεία οι αρμόδιοι φορείς συνεδριάζουν από το μεσημέρι της Δευτέρας (4/1) με επικεφαλής τη την Υπουργό Παιδείας, Νίκης Κεραμέως.

Σχολεία: Έτσι
θα γίνει το άνοιγμα -Κλιμακωτό ωράριο προσέλευσης και αποχώρησης

Όπως προκύπτει τα μέτρα στα σχολεία θα είναι αυστηρότερα, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλής επιστροφή μαθητών και εκπαιδευτικών στα σχολεία.

Επίσης υπάρχει η σκέψη να εφαρμοστεί κλιμακωτό ωράριο προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός γονέων και κηδεμόνων την ώρα που θα πηγαίνουν αλλά και την ώρα που θα παραλαμβάνουν τα παιδιά τους από τα σχολεία.

Οι λοιμωξιολόγοι τόνιζαν πως το πρόβλημα δεν είναι τα παιδιά στα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία, αλλά ο συνωστισμός που προκαλείται από τους γονείς όταν τα πηγαίνουν και όταν τα παραλαμβάνουν, με την κ. Κεραμέως να έχει προτείνει ένα κλιμακωτό ωράριο προσέλευσης και αποχώρησης, ώστε να δοθεί λύση σε αυτό το πρόβλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚορονοϊόςΕλλάδα: 427 τα νέα κρούσματα, 407 οι διασωληνωμένοι

Το άρθρο Σχολεία: Ανοίγουν στις 11 Ιανουαρίου -με αυστηρά μέτρα- νηπιαγωγεία και δημοτικά εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα