Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Γιώργος αντιμέτωπος με τα λάθη του

Σασμός επόμενα επεισόδια: Καταιγιστικές θα είναι και πάλι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του σήριαλ «Σασμός» που παρακολουθούμε στον ALPHA.

Η σειρά του καναλιού που συνεχίζει με τον τρίτο κύκλο της, «σαρώνει» τα πάντα στην τηλεθέαση και παρά τον ανταγωνισμό παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Γιώργος αντιμέτωπος με τα λάθη του

Στη συνέχεια της ιστορίας από την Κρήτη, ο Γιώργος θα είναι αυτός που θα βρεθεί στο επίκεντρο καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει όλα του

τα λάθη.

Πιο συγκεκριμένα, η Στέλλα κι η Θοδώρα θα έχουν μια απρόσμενη συνάντηση, που θα δρομολογήσει τις εξελίξεις. Η Στέλλα περνά την βραδιά της μαζί με την Θοδώρα και τον Χρήστο μέχρι να λάβει μια κλήση εκείνος που θα την βάλει σε σκέψεις.

Την ίδια ώρα, η Μαρίνα δεν παίρνει απαντήσεις από τον Αντώνη για τα μυστικά που κρύβει και αναγκάζεται να τις ψάξει αλλού.

Παράλληλα, η Βασιλική θα δεχθεί ένα τηλεφώνημα που δεν είναι για καλό και θα την αναστατώσει πάρα πολύ ενώ για τον Γιώργο φτάνει η στιγμή που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα λάθη του παρελθόντος.

Την στιγμή που η Αργυρώ προσπαθεί να καθησυχάσει τον Αστέρη για τον εφιάλτη που είδε, ο Μαθιός τον βλέπει να ζωντανεύει μπροστά του, χειρότερος από ποτέ με τις εξελίξεις να τον οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε αδιέξοδο.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Δευτέρας:

Για όλες τις εξελίξεις από τον Σασμό αλλά και από όλες τις υπόλοιπες αγαπημένες σας σειρές επισκεφτείτε το mediatime.gr

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Σοκ με την απόπειρα δολοφονίας-Η Εύα κόβει τα φρένα της Θοδώρας-Έτσι παίρνει εκδίκηση

Σασμός: Βασιλική και Μαθιός ύποπτοι για τη δολοφονία Στεφανή

Σασμός: Ένταλμα σύλληψης της Εύας για απόπειρες δολοφονίας

Σασμός: Ο Παύλος βάζει την Εύα στη φυλακή

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα