Σασμός επόμενα επεισόδια: Κάνουν εκταφή του Στεφανή – Βόμβα στον Μαθιό

Σασμός επόμενα επεισόδια: Μία συγκλονιστική εξέλιξη φέρνει ο Σασμός καθώς θα γίνει η εκταφή του Στεφανή κάτι το οποίο αναστατώνει τον Μαθιό αλλά και όλους τους Σταματάκηδες.

Η συνέχεια στη σειρά του Alpha αναμένεται συναρπαστική καθώς ο Μαθιός στριμώχνεται όλο και πιο πολύ από τον νέο εισαγγελέα.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Γι’ αυτό γίνεται η εκταφή του Στεφανή

Πάνω που ο Μαθιός καταφέρνει να ηρεμήσει από τις απειλές και τις πράξεις του Αντρέα καθώς εκείνος εξαφανίζεται νέες εξελίξεις έρχονται να

τον αναστατώσουν.

Αυτή που τον έχει στο στόχαστρο πλέον είναι η Εύα η οποία είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί το φόνο του αδερφού της Ευθύμη. Κάποια νέα στοιχεία φτάνουν στα χέρια της Εύας η οποία πλέον πείθεται ότι ο Μαθιός είναι ο φονιάς και έτσι ετοιμάζει ένα χτύπημα.

Η Εύα δίνει εντολή σε έναν έμπιστό της να βάλει βόμβα στο αμάξι του Μαθιού. Τίποτα όμως δε θα πάει βάση σχεδίου. Ο Μαθιός δίνει εντολή σε έναν εργάτη του να βάλει μπροστά το αμάξι και τότε γίνεται η έκρηξη η οποία του στοιχίζει τη ζωή. Η απώλεια ενός αθώου τρομοκρατεί την Εύα και τη γεμίζει ενοχές.

Την ίδια ώρα, η Νάντια επιστρέφει στην Άνω Ποριά και θέλει να μάθει αν ο Στεφανής ήταν ο πατέρας της. Έτσι κινεί τις απαραίτητες διαδικασίες για να γίνει η εκταφή του Στεφανή και να ληφθεί δείγμα DNA. Η εκταφή του Στεφανή βέβαια φέρνει νέες ανησυχίες στον Μαθιό.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Νάντια αντιμέτωπη με το παρελθόν της

Survivor αποχώρηση 31/1: Αυτός φεύγει από το παιχνίδι – Μαχητής ο Τζέημς;

Σε κατάσταση σοκ ο Αντώνης Κανάκης!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα