Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Εύα πετάει τη Θοδώρα στο γκρεμό!

13:27 7/2/2024 - Πηγή: Sportime

Ένας πραγματικός χαμός αναμένεται να γίνει στη σειρά «Σασμός», όπου οι εξελίξεις δε σταματούν και γίνονται όλο και πιο σοκαριστικές.

Συγκεκριμένα, στην άκρως πετυχημένη σειρά του Alpha θα δούμε ότι έχει αρχίσει να δημιουργείται ένα ερωτικό τρίγωνο που περιλαμβάνει, την Εύα, τον Γιώργο και τη Θοδώρα.

Η Εύα έχει γοητευτεί πολύ από τον Γιώργο και κάνει τα πάντα προκειμένου να μείνει κοντά του. Ωστόσο αυτός δεν έχει ξεπεράσει τη Θοδώρα, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα

πλέον.

Οι δυο τους μάλιστα έχουν μία συνάντηση, στην οποία συζητούν, προκειμένου να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση τους, αφού και οι δύο αγαπούν ο ένας τον άλλον.

Οι κινήσεις που κάνει η Εύα, έχουν δείξει ξεκάθαρα στη Θοδώρα τι πρέπει να κάνει και έτσι θα τον διεκδικήσει μέχρι το τέλος.

Έτσι ενώ η Εύα και ο Γιώργος κανονίζουν ένα ραντεβού, η Θοδώρα μπαίνει εμπόδιο, προκειμένου να τους χαλάσεις τις στιγμές που θα περάσουν μαζί.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Εύα παίρνει μία φρικιαστική απόφαση!

Η ψύχωση που έχει η Εύα με τον Γιώργο είναι ξεκάθαρη πλέον, αφού δίνει εντολή σε έναν άντρα της εμπιστοσύνης της να κόψει τα φρένα του αυτοκινήτου της Θοδώρας, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Πράγματι, λίγη ώρα αργότερα, καθώς οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα, διαπιστώνει πως τα φρένα δεν λειτουργούν. Την κοπέλα την πιάνει πανικός και στην προσπάθειά της να σταματήσει το αμάξι που κινείται ανεξέλεγκτα οδηγείται σε γκρεμό.

Την τελευταία στιγμή, γλιτώνει από μία βουτιά θανάτου, αλλά ο τρόμος που νιώθει είναι τεράστιος. Αμέσως ενημερώνονται οι δικοί της άνθρωποι και σπεύδουν κοντά της. Μόλις διαπιστώνουν πως τα φρένα ήταν κομμένα, συνειδητοποιούν πως κάποιος προσπάθησε να τη σκοτώσει.

Για όλες τις εξελίξεις από τον Σασμό αλλά και από όλες τις υπόλοιπες αγαπημένες σας σειρές επισκεφτείτε το mediatime.gr

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Η Εύα θα σώσει τον Παύλο-Προβλήματα σε Μαθιό και Βασιλική!

Survivor trailer 7/2: Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης οι Μαχητές – Τα πάντα για το έπαθλο φαγητού!

Survivor spoiler: Χαμένος ο Ατζούν στους πίνακες τηλεθέασης – Το λάθος που πληρώνει ο ΣΚΑΪ

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα