Σανίνο: «Δε θέλω να μιλήσω για ό,τι έγινε»

Την ήττα σε ένα κομβικό παιχνίδι γνώρισε ο Λεβαδειακός την Κυριακή (25/11). Μετά το 2-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Τζουζέπε Σανίνο ήταν… σκασμένος.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Ιταλός τεχνικός παραδέχτηκε πως η ομάδα του δεν ήταν καλή. Τόνισε, όμως, πως θα πρέπει άπαντες να αφήσουν το συγκεκριμένο ματς πίσω τους.

Αναλυτικά: «Δεν είχαμε νεύρο καθόλου στο σημερινό παιχνίδι. Παίζαμε με μια δύσκολη ομάδα που ήθελε να κερδίσει το παιχνίδι κι εμείς δεν ήμασταν όπως πρέπει. Από αυτό που

είδαμε σήμερα, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Δεν θέλω να μιλήσω για ό,τι έγινε σήμερα, προτιμώ να σκέφτομαι και να προετοιμάζομαι για το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς, γιατί αυτό τελείωσε. Ήταν ένα κακό παιχνίδι για μας.

Δεν είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες. Παρά τη διακοπή στην οποία δούλεψαν αρκετά, φάνηκε ότι αυτό δεν ήταν αρκετό, δεν προετοιμάστηκαν κατάλληλα για το παιχνίδι αυτό. Το πιο συνετό είναι να επιστρέψουμε σπίτια μας να σκεφτούμε τι δεν κάναμε καλά και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός 2-0: «Μίλησε» ο Κριζμάν

The post Σανίνο: «Δε θέλω να μιλήσω για ό,τι έγινε» appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα