Σαν σήμερα ο Άρης «άλωσε» τη Μαδρίτη (vid)

Σαν σήμερα πριν από οκτώ χρόνια, την 1η Δεκεμβρίου 2010, ο Άρης σε μία επική ευρωπαϊκή βραδιά έφυγε με τη νίκη από το «Βιθέντε Καλντερόν», υποχρεώνοντας την κάτοχο του τροπαίου,Ατλέτικο Μαδρίτης, σε ήττα 3-2.

To παιχνίδι έγινε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να μετρούσε 4 βαθμούς, έναντι 7 του αντιπάλου της. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Κόκε άνοιξε το σκορ, μετά το σου του Μενδρινού

που σταμάτησε στο δοκάρι. Ωστόσο, η κατάσταση ανατράπηκε γρήγορα, καθώς στο 11′ ο Φορλάν έφερε με παρόμοιο τρόπο το παιχνίδι στην ισορροπία, πριν ο Αγκουέρο κάνει το 2-1 με πλασέ στο 16ο λεπτό.

Η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο ημίχρονο και στο 51ο λεπτό ο Κόκε αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Λαζαρίδης από τον Ντομίνγκες. Στο 81′ το νικητήριο γκολ ήρθε από μία φάση διαρκείας ο κεντρικός αμυντικός των «κιτρίνων» χάρισε μια νίκη ιστορικής σημασίας, δίνοντας το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στο γήπεδο, αλλά και στην Ελλάδα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ντε Χέα, Αντόνιο Λόπεθ (Μέριδα 86′), Σουάρεθ, Τιάγκο (Ραούλ Γκαρσία 86′), Γκοντίν, Ουιφαλούσι, Ντομίνγκεζ, Ρέγες, Σιμάο (Τιάγκο Κόστα 74′), Φορλάν, Αγουέρο.

Άρης: Σηφάκης, Οριόλ, Τόχα, Μίσελ, Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Φατί, Μενδρινός (Καζναφέρης 72′), Χαβίτο, Κόκε (Πρίττας 77′), Τσέζαρεκ (Ρουίς 83′).

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Σενάρια επιστημονικής φαντασίας για Μάνταλο»

The post Σαν σήμερα ο Άρης «άλωσε» τη Μαδρίτη (vid) appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα