Σάμαρης: Ο λόγος που έφυγε απο την Κοριτίμπα – Ενδιαφέρον από Super League!

Ο Αντρέας Σάμαρης έμεινε μόλις τρεις μήνες στην Κοριτίμπα. Γιατί έλυσε το συμβόλαιο του πριν τελειώσει το πρωτάθλημα στη Βραζιλία. «Παίζει» το ενδεχόμενο του επαναπατρισμού;

Δεν μακροημέρευσε στην Βραζιλία και στην Κοριτίμπα ο Αντρέας Σάμαρης. Ο Έλληνας μέσος, ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής, έλυσε το συμβόλαιο του και αποχώρησε από το κλαμπ.

Ουσιαστικά δεν πρόκειται για πρόωρη λύση συμβολαίου, αφού η συμφωνία που έκαναν εξ αρχής οι δύο πλευρές ήταν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος,

το οποίο θέλει ακόμα μια αγωνιστική για να πέσει η αυλαία του.

Η Κοριτίμπα δεν κατάφερε να μείνει στην κατηγορία, υποβιβάστηκε και μαζί με τον Σάμαρη, αποδέσμευσε τέσσερις ακόμα ποδοσφαιριστές.

Ο Σάμαρης με τέσσερις συμμετοχές, ουσιαστικά θα έμενε ελεύθερος σε μια εβδομάδα, αλλά αφού η Κοριτίμπα αποχαιρέτησε την κατηγορία, δεν υπήρχε κανένας λόγος να παραμείνει στον σύλλογο για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν.

Όσον αφορά την επόμενη μέρα, ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο, ή θα κρεμάσει τα παπούτσια του. Πάντως προτάσεις έχει στα χέρια του και από ομάδες της Super League!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα