Σάλα: Συνελήφθη άνδρας για τον θάνατο του

Ο τραγικός θάνατος του Εμιλιάνο Σάλα συγκλόνισε τον ποδοσφαιρικό κόσμο τον περασμένο Ιανουάριο. Παρότι η σωρός του βρέθηκε και ανασύρθηκε από βάθος 65 μέτρων στα Νησιά της Μάγχης, παραμένει το μυστήριο γύρω από τις συνθήκες γύρω από τις οποίες προκλήθηκε το ατύχημα.

Οι έρευνες και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ένας 64χρονος συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές του Βόρειου Γιόρκσιρ. Ανακρίνεται

για να διαπιστωθεί αν θα του απαγγελθούν κατηγορίες για ανθρωποκτονία εξ’ αμελείας.

Όπως τονίζεται από επίσημα χείλη, οι πληροφορίες είναι εξαιρετικά ευαίσθητες. Αν δεν απαγγελθούν επίσημες κατηγορίες δεν μπορεί να γίνει το παραμικρό σχόλιο για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Νωρίτερα αυτό το μήνα η αστυνομία του Wiltshire τόνισε πως δύο άνθρωποι θα αντιμετωπίσουν καταγγελίες. Ο λόγος ήταν μια φωτογραφία της σωρού του Σάλα από το νεκροτομείο Holly Tree Lodge στο Μπόρνμουθ.

Το να λάμψει η αλήθεια σχετικά με τις συνθήκες της τραγωδίας είναι το ελάχιστο που μπορεί να συμβεί για την οικογένεια του Αργεντινού. Πριν από λίγους μήνες, ο πατέρας του, Οράσιο Σάλα άφησε ξαφνικά την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 58 ετών, στην Αργεντινή έπειτα από καρδιακή προσβολή. Ενα δυστύχημα με πολλαπλές θλιβερές επιπτώσεις. Και όλα αυτά τη στιγμή που ο 28χρονος ποδοσφαιριστής ζούσε το όνειρο της (ποδοσφαιρικής) ζωής του…

The post Σάλα: Συνελήφθη άνδρας για τον θάνατο του appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα