Σάκκαρη: Έτοιμη για τον αγώνα με την Αντρεέσκου με το βλέμμα στους «16» του US Open

12:31 6/9/2021 - Πηγή: Sportime

Την εξαιρετική της πορεία θέλει να συνεχίσει η Μαρία Σάκκαρη στον σημερινό της αγώνα ο οποίος θα της δώσει το εισιτήριο για τους «16».

Η Σάκκαρη φαίνεται να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα κάνοντας καλή πορεία σε ακόμη ένα φετινό τουρνουά. Μετά τις νίκες της επί των Κόστγιουκ, Σινιάκοβα και τελευταία την Πέτρα Κβίτοβα νο11 της παγκόσμιας κατάταξης, η Μαρία θα βρεί στον δρόμο της την Καναδή Μπιάνκα Αντρεέσκου. Η 21χρονη Καναδή νο 7 της κατάταξης, ήταν η νικήτρια του US Open

το 2019 και σίγουρα δεν πρόκειται να είναι εύκολος αντίπαλος.

Ο αγώνας τους θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό κορτ του US Open το «Arthur Ashe Stadium» με την ολοκλήρωση του αγώνα του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Αμερικανό Μπρόοκσμπι. Έτσι, αναμένεται να ξεκινήσει αργά τα ξημερώματα της Τρίτης (7/9) περίπου στις 4:00 το πρωί ώρα Ελλάδας.

Στόχος της Ελληνίδας πρωταθλήτριας δεν είναι άλλος από το να φτάσει για πρώτη φορά στην καριέρα της στα προημιτελικά του US Open και συνολικά δεύτερη σε μεγάλο Grand Slam, μετά από την παρουσία της στα ημιτελικά του Roland Garros τον περασμένο Ιούνιο.

Διαβάστε Επίσης:

Σάκκαρη: «Πάντα θα έχει την υποστήριξη μου ο Τσιτσιπάς»

US Open: Σάκκαρη για μεγάλα πράγματα! Πέρασε στον 4ο γύρο! (vid)

Βραζιλία – Αργεντινή: Με όπλο στο γήπεδο ο αστυνομικός που διέκοψε τον αγώνα!

Ευαγγελία Κουτσιανούδη για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα