Σακελλαροπούλου: Ήπιε καφέ με χριστιανές και μουσουλμάνες στην Ξάνθη (pics)

Η κυρία Σακελλαροπούλου βρίσκεται στην Ξάνθη όπου πραγματοποιεί επισκέψεις, συναντήθηκε με γυναίκες που ασχολούνται με τα κοινά της πόλης, ενώ επισκέφθηκε και το Δ’ Σώμα Στρατού.

Με γυναίκες που δραστηριοποιούνται στα κοινά της Ξάνθης συναντήθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε καφέ της παλιάς πόλης, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Θράκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χανιά:

Εκτινάχθηκε από το όχημά του και καταπλακώθηκε από διερχόμενο!

Μαζί της κάθισαν και αντήλλαξαν απόψεις δύο χριστιανές και τρεις μουσουλμάνες, εκ των οποίων η μία τουρκογενής, η άλλη πομάκα και η τρίτη Ρομά.

Είναι μεγάλη η χαρά και η συγκίνησή μου που βρίσκομαι σήμερα στην Ξάνθη, που την γνωρίζω από παιδί. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Θρακιώτες – χριστιανούς και μουσουλμάνους – για την υπεύθυνη στάση τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. pic.twitter.com/MyyGwFcPbV

President GR (@PresidencyGR) May 28, 2020

Η κυρία Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε το Δ’ Σώμα Στρατού, όπου παρέλαβε τιμητική πλακέτα, ενώ συναντήθηκε και με τον Μητροπολίτη Ξάνθης, για να ενημερωθεί για το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας στην περιοχή.

Αυτή είναι η δεύτερη επίσκεψή της ΠτΔ στη Θράκη μέσα σε σαράντα ημέρες, καθώς την Κυριακή του Πάσχα είχε επισκεφθεί το Στρατιωτικό Φυλάκιο 1, στις Καστανιές του Έβρου.

Επισκέφθηκα το Δ´ Σώμα Στρατού για να εκφράσω από κοντά την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού στις Ένοπλες Δυνάμεις. Συναντήθηκα επίσης με τον Μητροπολίτη Ξάνθης κ. κ. Παντελεήμονα και ενημερώθηκα για το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας στην περιοχή. pic.twitter.com/01Ezxi5XMx

President GR (@PresidencyGR) May 28, 2020

Το άρθρο Σακελλαροπούλου: Ήπιε καφέ με χριστιανές και μουσουλμάνες στην Ξάνθη (pics) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα