Ρέμπε και ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι;

Ο Όλαφ Ρέμπε έρχεται το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη και η παρουσία του σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας σελίδας για τον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος περιμένει από τον Γερμανό αθλητικό Διευθυντή να καταφέρει να πουλήσει σε καλή τιμή τους παίκτες που έχουν σημαντική αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έτσι ώστε να φέρει χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ που θα είναι σημαντικά για την επιβίωση της.

Μπορεί να φαίνεται περίεργο

στον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη να μιλάμε για οικονομικό πρόβλημα αλλά η αλήθεια είναι πως όσο ο ΠΑΟΚ αγοράζει ακριβά και δεν πουλάει ή δεν βρίσκει τα χρήματα που θέλει για να πουλήσει, τότε ολοένα και θα μεγαλώνουν τα προβλήματα, τα οποία είναι ήδη τεράστια.

Ο ΠΑΟΚ από τη μία βρίσκεται σε στενό κλοιό από την UEFA, λόγω του Financial Fair Play και από την άλλη γίνεται κατανοητό ότι δεν είναι δυνατόν, μία ΠΑΕ να βάζει συνέχεια “μέσα” το μεγαλομέτοχο της και να αναγκάζεται αυτός, να δίνει συνέχεια χρήματα για να μπορεί αυτή, να τρέξει τις υποχρεώσεις της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δούκας: «Ο Ολυμπιακός ανακάλυψε την ισονομία μετά από έναν αιώνα!» (pics)

Αυτή η κατάσταση δεν είναι καλή, ούτε για το σήμερα αλλά ούτε και για το αύριο της ομάδας. Έτσι λοιπόν ο ΠΑΟΚ φαίνεται να στηρίζει πολλά πλέον στον Όλαφ Ρέμπε, καθώς δεν είναι μόνο οι πωλήσεις αλλά η γενικότερη φιλοσοφία που θέλει να ακολουθήσει πλέον ο δήμαρχος δικέφαλος, μία φιλοσοφία και ένα πλάνο που για να προχωρήσει και για να ακολουθηθεί πίστα, πρέπει να υπάρχει κάποιος που θα το σχεδιάσει και θα ξέρει πώς να το υλοποιήσει.

Τα μεγάλα ερωτήματα είναι δύο: Το πρώτο έχει να κάνει με την ικανότητα του Ρέμπε και αν αυτός όντως είναι ο κατάλληλος για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να αλλάξει λειτουργία και επίπεδο. Το δεύτερο ερώτημα αφορά την ασπρόμαυρη ΠΑΕ και αν αυτή είναι έτοιμη, αποφασισμένη και οργανωμένη ώστε να βοηθήσει τον νέο αθλητικό διευθυντή και να τον στηρίξει. Αλλά και αν είναι πεπεισμένοι όλοι ότι ο Γερμανός είναι ο κατάλληλος , έτσι ώστε να ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες του και να μείνει ο ΠΑΟΚ πιστός στη νέα στρατηγική που θέλει να ακολουθήσει.

Το άρθρο Ρέμπε και ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι; εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα