Ράτζα: «Όταν αρχίζουν οι συγκρίσεις μεταξύ ΛεMπρόν και Τζόρνταν θέλω να κάνω εμετό» (Video)

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Κροατία, ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, ο Ντίνο Ράτζα μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε και στο ερώτημα αν είναι καλύτερος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ή ο Τζόρνταν και η απάντηση του ήταν αποστομωτική.

Ο Ράτζα τόνισε για το συγκεκριμένο

θέμα πως: «Όταν αρχίζουν οι συγκρίσεις μεταξύ ΛεΜπρόν και Τζόρνταν θέλω να κάνω εμετό. Ο γιος μου, με διαβεβαιώνει ότι ο ΛεΜπρόν είναι καλύτερος, αλλά για μένα δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Αν ο ΛεΜπρόν είχε παίξει πριν από 20 χρόνια, δεν θα είχε κάνει ούτε τα μισά από αυτά που κάνει τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: NBA: Κοντά σε συμφωνία με τους παίκτες – Έρχεται το πρώτο τζάμπολNBA: Κοντά σε συμφωνία με τους παίκτες – Έρχεται το πρώτο τζάμπολ

Σήμερα όταν ο ΛεΜπρόν μπαίνει στη ρακέτα, όλοι φεύγουν δεξιά και αριστερά. Ο Τζόρνταν είχε φάει το περισσότερο ξύλο τότε και κυριαρχούσε. Και ο Κόμπι είναι πιο πάνω από τον ΛεΜπρόν όπως και μερικοί ακόμα. Σέβομαι τον ΛεΜπρόν, αλλά ο Κόμπι ήταν καλύτερος».

Έτσι δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για την συζήτηση που ανέκυψε, ιδιαίτερα αφότου ο «Βασιλιάς» κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα και με τους «Λέικερς» αφότου τα είχε καταφέρει επίσης με τους «Χιτ» και τους «Κάβαλίερς»

Το άρθρο Ράτζα: «Όταν αρχίζουν οι συγκρίσεις μεταξύ ΛεMπρόν και Τζόρνταν θέλω να κάνω εμετό» (Video) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα