Ράσταβατς: «Πήραμε μία σημαντική νίκη»

Ιδανικά ξεκίνησε η σεζόν για τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Μίλαν Ράσταβατς ήταν ο προπονητής που τον βελτίωσε θεαματικά από τη στιγμή που ανέλαβε πέρυσι και η ομάδα του ξεκίνησε και φέτος με κεκτημένη ταχύτητα.

Μετά τη νίκη με 1-0 επί του Παναθηναϊκού ο Ράσταβατς δεν μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του. Στάθηκε και σε κάποια πράγματα που θέλει να διορθωθούν όπως και στο εντός έδρας αήττητο.

Ο Σέρβος κόουτς αναλυτικά μίλησε:

Για το

σημερινό ματς: «Το πρώτο παιχνίδι στη σεζόν είναι πάντα δύσκολο. Ο Παναθηναϊκός ήταν ένας μεγάλος αντίπαλος. Πήραμε μια σημαντική νίκη και συνεχίζουμε».

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο: «Είχαμε κάποια προβλήματα στο κέντρο στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο αλλάξαμε τη γραμμή πίεσης μας και γι΄ αυτό ήρθε και το γκολ».

Για το αήττητο σερί: «Έχουμε τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη να μας προστατεύει. Συνεχίζουμε. Είναι πολύ καλό αυτό. Τα παιδιά συνεχίζουν να κρατάνε το αήττητο. Σίγουρα είναι ένα κίνητρο αυτό»

Για το πώς διάβασε τον Πογιάτος: «Καταφέραμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα από τα φιλικά. Καταλάβαμε και κάποια πράγματα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#asterastripolisfc #matchday1 #astpao #interwetten #superleagueinterwetten #finalsvore #volton #avance_rent_a_car

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AsterasTripolisFC (@asterastripolisfc) στις 13 Σεπ, 2020 στις 12:28 μμ PDT

Το άρθρο Ράσταβατς: «Πήραμε μία σημαντική νίκη» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα