Ράλι Ντακάρ Στάδιο 6Β: O Sainz κεντάει, κατάταξη, αποτελέσματα και θέσεις σήμερα

Ράλι Ντακάρ Στάδιο 6Β: Ο Carlos Sainz τελειώνει το στάδιο 48 ωρών μπροστά από τη γενική κατάταξη με περισσότερα από 20 λεπτά πλεονέκτημα. Η σταδιακή νίκη πήγε στον Loeb.

Ο Carlos Sainz τελειώνει το 48ωρο στάδιο του Ράλι Ντακάρ στην κορυφή της γενικής κατάταξης με προβάδισμα 20:21 έναντι του συμπαίκτη του στην Audi Mattias Ekstrom . Η νίκη του δεύτερου μέρους της νέας φάσης πήγε στον Loeb, με κάτι παραπάνω από δύο λεπτά μπροστά από τον Ισπανό. Ο Γάλλος από το BRX είναι τώρα τρίτος γενικής,

29:31 πίσω από το “El Matador”. Τα πράγματα δεν πήγαν καλά για τον νυν πρωταθλητή του raid, Nasser Al Attiyah που βλέπει το προβάδισμα στις δύο ώρες και σαράντα λεπτά.

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor FestivalΆνοιξαν οι συμμετοχές για το 22nd Motor Festival στο MEC Παιανίας – Κάτοψη

Στην κατηγορία μοτοσυκλετών. Ο Van Beveren βασιλεύει στους αμμόλοφους Ο Ολλανδός πήρε τη νίκη μπροστά από τον Price που υπερασπίζεται την KTM. Ο Brabec είναι ο νέος γενικός ηγέτης και ο Barreda είναι εκτός του Ντακάρ 2024. Ο Ισπανός, ο οποίος σταμάτησε στα 529 km μετά την εκκίνηση στην περιοχή ανάπαυσης F, υπέστη μηχανικό πρόβλημα που τον αναγκάζει να αποσυρθεί από τον αγώνα.

Ράλι Ντακάρ Στάδιο 6Β: Ο Carlos Sainz βγαίνει από την έρημο πολύ ενισχυμένος. Έβγαλε τους δύο μεγαλύτερους αντιπάλους του από τη μέση και έδωσε χρόνο και στον Ekström, ο οποίος πλέον κυνηγά τον Μαδριλένο στη γενική κατάταξη. Αυτό το στάδιο διάρκειας 48 ωρών κέρδισε ο Sebastien Loeb, ο οποίος επέστρεψε στη μάχη για τους Τουαρέγκ. Καταστροφή Al-Attiyah, που σταμάτησε στα χλμ. 530 λόγω μηχανικής βλάβης και έχει χάσει, μέχρι στιγμής, πάνω από μιάμιση ώρα.

Στις μοτοσικλέτες, ο Joan Barreda εγκατέλειψε το τελευταίο του Ντακάρ αφού ο Ήρωας του τον άφησε αιχμάλωτο στην αρχή ενός σταδίου που κέρδισε ο Van Beveren και από τον οποίο ο Ricky Brabec αναδεικνύεται ως ο γενικός ηγέτης μπροστά από τον Ross Branch και τον Nacho Cornejo. Και έτσι παραμένει η συνολική κατάταξη του αυτοκινήτου μετά από αυτό το στάδιο 6. Ο Carlos Sainz οδηγεί άνετα τον συμπαίκτη του Ekström και Loeb. Ο Al-Attiyah πέφτει από τη μάχη.

Ράλι Ντακάρ Στάδιο 6Β: O Sainz κεντάει, αλλά προειδοποιεί: «Κάθε μέρα μπορεί να είναι κρίσιμη»

Ο Ισπανός περνάει με μεγάλη επιτυχία ένα βασικό στάδιο, από το οποίο αναδεικνύεται κορυφαίος… αλλά δεν έχει αυτοπεποίθηση: «Είναι ένας αγώνας με αποκλεισμό και απομένει ακόμη μία εβδομάδα από αυτόν».

Το Ντακάρ δεν είναι ποτέ το πώς αρχίζει, αλλά το πώς τελειώνει. Και παρόλο που από την πλευρά του Carlos Sainz φαίνεται πολύ καλύτερα αυτή την εβδομάδα από ό,τι στην περίπτωση του Al Attiyah (ο οποίος έχει χάσει τις επιλογές του με ένα μηχανικό πρόβλημα που τον κράτησε σταματημένο για σχεδόν τρεις ώρες) ή του Loeb (μισή ώρα πίσω από τον Ισπανό στον πίνακα), η αλήθεια είναι ότι ο αγώνας μόλις ξεκίνησε. Και ο οδηγός της Audi το ξέρει πολύ καλά: «Υπάρχει πολύ Ντακάρ μπροστά, πρέπει να πάμε βήμα-βήμα και να προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε καλά την ταχύτητα και να μην κάνουμε λάθη. ούτε πιλοτική ούτε πλοήγηση και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Όπως είπα, απομένουν πολλοί αγώνες».

Το στάδιο 48 ωρών «ήταν πολύ σκληρό, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά, από όλα τα στάδια που έχουμε κάνει στην Αραβία, το να περάσουμε περίπου έξι ώρες περνώντας από αμμόλοφους, διαλείμματα και συμπιέσεις ήταν σκληρά». Αλλά το ισοζύγιο είναι θετικό μετά από όλα όσα έχουν συμβεί. Από το σημάδι των τεσσάρων κρίκων ήξεραν «ότι ήταν μια από τις θεμελιώδεις ημέρες όπως έδειξε ο αγώνας» και παρόλο που πριν ξεκινήσουν υπήρχαν αμφιβολίες για το εάν η στρατηγική στο πέμπτο στάδιο ήταν σωστή, οι αμφιβολίες εξαφανίστηκαν καθώς απάντησε. στον AS αφού πήρε ένα άνετο προβάδισμα: «Θα το έκανα ξανά, ήταν μια καλή στρατηγική (έχασε επίτηδες χρόνο για να αφήσει πίσω του) . Αν δεν είχαμε μείνει αυτά τα πέντε λεπτά σήμερα, πιστεύω ότι θα είχαμε κερδίσει, αλλά σε κάθε περίπτωση τερματίσαμε δύο λεπτά πίσω από τον Loeb και ανακάμπταμε 23 λεπτά από τον Nasser (Al Attiyah). «Αυτό δείχνει ότι ήταν η σωστή στρατηγική».

Ράλι Ντακάρ Στάδιο 6Β: Στη γενική κατάταξη, το όνομα του Sainz εμφανίζεται στην κορυφή, με περισσότερα από 20 λεπτά μπροστά από τον Ekstrom και σχεδόν μισή ώρα με τον Loeb, αλλά αυτό δεν αλλάζει το όραμα του αγώνα: «Το βλέπω όπως στην αρχή. ” Ωστόσο, “για την Audi να φτάσει την ημέρα ανάπαυσης σε αυτή τη θέση είναι πολύ καλό , με ένα βήμα (προς τα εμπρός) σε σύγκριση με άλλες χρονιές και το να έχεις δύο αυτοκίνητα στην πρώτη τριάδα είναι πολύ καλό.” Ποιο είναι το σχέδιο από εδώ και πέρα; «Δεν τους έχω κοιτάξει καν (τα επόμενα στάδια). Ξέρω ότι το προτελευταίο είναι πολύ σκληρό με τις πέτρες, είναι παρόμοιο με το στάδιο 2 πέρυσι, όπου αποφασίστηκαν πολλά από τα τρυπήματα, αλλά ανησυχώ για την επόμενη μέρα και μετά την επόμενη». Γιατί «τα προβλήματα μπορεί να έρχονται κάθε μέρα από οπουδήποτε και κάθε μέρα που περνά μπορεί να είναι κρίσιμη».

Ράλι Ντακάρ Στάδιο 6Β:  Γνώμη για το 48ωρο

Ο μεγάλος άγνωστος μετά από μια μέρα άγνωστης επικοινωνίας ήξερε τι γνώμη είχε αφήσει η 48ωρη διαδρομή στους οδηγούς και για τον Sainz, η νέα φόρμουλα «προσέθετε» ελκυστικότητα στον αγώνα. Και προσθέτει ένα αλλά: «Θα μου άρεσε να βγαίνω έξω όπως τα ποδήλατα, για να μην χρειαστεί να παίξω με τη στρατηγική, αλλά είναι το μόνο «αλλά» που θα έλεγα. Ήταν μια εξαιρετική σκηνή και θέλω να συγχαρώ τον ASO γιατί ανέβασαν μια σκηνή 600 χιλιομέτρων όπως δεν έχω ξαναδεί στη Σαουδική Αραβία».

Θα επαναλάβω την εμπειρία; «Είναι αστείο, αλλά δεν θα ήθελα να το κάνω πολύ συχνά. Δεν έχεις ντους αφού τελειώσεις και μετά από έξι ώρες ιδρωμένος… Πήρα ολόσωμη φόρμα και εσώρουχο, γιατί δεν μπορείς να κάνεις ντους. Η μερίδα στρατιωτικού φαγητού για μια μέρα είναι μια χαρά, αλλά μην την αγαπάτε πολύ (γέλια), οπότε συγχαρητήρια στον ASO γιατί ήταν ένα πολύ πλήρες ράλι».

Ο Sainz τελειώνει με μεγάλο τρόπο: ηγέτης και με τον Al Attiyah KO

Ράλι Ντακάρ Στάδιο 6Β: Ο Ισπανός, που εγκατέλειψε τη νίκη της σκηνής με τον Loeb, αντιμετωπίζει την υπόλοιπη μέρα με περισσότερα από 20 λεπτά υπέρ του. Το Κατάρ, σταματημένο στο χλμ. 530, μένει χωρίς επιλογές.

Τα συναισθήματα του Carlos Sainz πριν ξεκινήσει το δεύτερο μέρος των 48 ωρών ήταν ήδη καλά. Ο Μαδριλένος οδηγούσε άνετα τον πίνακα όταν χτύπησε η απαγόρευση κυκλοφορίας και η στρατηγική της Τετάρτης επισημάνθηκε με χρονική ανάκαμψη που υπερέβαινε κατά πολύ τις εκτιμήσεις που είχαν πραγματοποιηθεί στην Audi. Στις 16:00 το απόγευμα (τοπική ώρα), ο Nasser έχασε σχεδόν 25 λεπτά από τον Ισπανό, ο Al Rajhi ήταν εκτός αγώνα και ως εκ τούτου ο Carlos επρόκειτο να κοιμηθεί στη μέση του πουθενά, αλλά με σχεδόν τα πάντα . Ήταν για άλλη μια φορά ο κορυφαίος μετά από περισσότερες από πέντε ώρες στο μονοθέσιο και παρά το γεγονός ότι η κατανάλωση καυσίμου προκάλεσε κάποιους πονοκεφάλους, το δεύτερο ημίχρονο κατέληξε να είναι μια διαδικασία υπέρ του.

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Motor Festival : Έκθεση αυτοκινήτου και Test Drive στο MEC ΠαιανίαςMotor Festival: Έκθεση μοτοσυκλέτας και Test Ride στο MEC Παιανίας

Στο ενδιάμεσο υπήρχε ένα κουτάκι σαρδέλες για πρωινό πριν ξεκινήσουμε ξανά από τον χώρο ανάπαυσης D. Και μετά, σε «ένα δύσκολο στάδιο όπου επιβιώσαμε», όπως παραδέχτηκε ο Carlos κατά την άφιξή του στη γραμμή τερματισμού, τα καλά νέα συνεχίστηκαν. Ενώ η νίκη της ημέρας πήγε στον Loeb με διαφορά δύο λεπτών απέναντι στον Ισπανό και αυτό σημαίνει ότι μετά την ημέρα ανάπαυσης, ο Γάλλος θα είναι αυτός που ανοίγει την πίστα σε μια ημέρα που σημειώνεται με κόκκινο χρώμα για το μέλλον του αγώνα, η πραγματική είδηση ​​ήταν η κατάσταση του Al Attiyah . Στράβωσε που άνοιξε την πίστα στο πρώτο μέρος, αλλά κανείς δεν περίμενε ότι αυτός που είχε πάντα τύχη τα τελευταία χρόνια θα τον εγκατέλειπε στη μέση του πουθενά.

Ο Νάσερ δεν βρήκε συμμάχους στο Empty Quarter. Μάλλον το εντελώς αντίθετο. Ο Κατάρ σταμάτησε στα χλμ. 530 (με 50 ακόμη) αφού έσπασε ένα ρουλεμάν του τιμονιού που τους έκανε να χάσουν δύο ώρες και 40 λεπτά στη γραμμή τερματισμού . Έτσι, οι ελπίδες για ένα τρίτο συνεχόμενο Ντακάρ εξαφανίζονται και, πέρα ​​από όλη αυτή την απώλεια, σύμφωνα με τον Chicherit χρειάζονταν πολύ περισσότερα περιθώρια για να μπορέσουν να επισκευάσουν το όχημα και χρειάστηκαν ακόμη και την άφιξη βοήθειας για να ξεκινήσουν ξανά. Αυτή η οπισθοδρόμηση είναι η πιο ξεκάθαρη απόδειξη ότι ακόμη και μεγάλοι σύμμαχοι μπορούν να αποτύχουν κάποια στιγμή, αλλά αυτός που δεν το έχει κάνει ήταν ο Carlos Sainz , ο οποίος, παρόλο που έχασε πέντε λεπτά σε έναν αμμόλοφο, έχει ό,τι μπορεί για να κερδίσει αυτή τη νίκη. τέταρτος Touareg .

Ράλι Ντακάρ Στάδιο 6Β:  Ο Ισπανός της Audi, μαζί με τον Λούκας Κρουζ, ηγείται της ημέρας ανάπαυσης «και η αλήθεια είναι ότι είναι μια καλή ισορροπία της πρώτης εβδομάδας». Τι περιμένετε από εδώ και πέρα; «Συνεχίστε να προχωράμε όπως ξεκινήσαμε και προσπαθήστε να συνεχίσουμε να περνάμε μέρες χωρίς μεγάλα λάθη». Το κλειδί θα είναι εκεί, γιατί ο Carlos είναι ο κορυφαίος της γενικής κατάταξης με 20 λεπτά μπροστά από τον συμπαίκτη του Ekstrom και περισσότερα από 29 με τον Loeb, που σημαίνει ότι οποιοδήποτε λάθος από το πλήρωμα ή μηχανικό πρόβλημα στο RS Q e-tron They φαίνεται να είναι οι μόνοι παράγοντες που μπορούν να τον κρατήσουν μακριά από μια νίκη που θα ήταν το καλύτερο δώρο αποχωρισμού για τη μάρκα με τα τέσσερα δαχτυλίδια. Αλλά και πάλι πρέπει να είστε προσεκτικοί. Μπροστά είναι μια γεμάτη εβδομάδα με ειδικές προσφορές, όπου δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό είναι το Ντακάρ. Και τι γίνεται με τον Sainz, ένα πραξικόπημα.

Αυτά μέχρι στιγμής στο δεύτερο μέρος του έκτου σταδίου. Αύριο είναι μέρα ξεκούρασης στο Ντακάρ, γι’ αυτό επιστρέφουμε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου με το στάδιο 7. Σας ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία σας και σας περιμένουμε!

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ημερολόγιο MotoGP 2024AMA Supercross 2024 οσα πρέπει να ξέρεις γιατί ξεκινάμεMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC ΠαιανίαςF1 2024: Σας παρουσιάζουμε οδηγούς και ομάδες για το 2024

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , αποτελεσματα, θεσεις, test drive, loeb, motor, festival, real, game, superman, ktm, χλμ, branch, audi, νέα, ταξι, taxi, test, drive, ride, σημαίνει, empty, άφιξη, touareg, προσφορες, ημερολόγιο, motogp, κινηση στους δρομους, τελη κυκλοφοριας, αλλαγη ωρας, σουλτάν μπιν νάσερ φαρχάν αλ σαούντ, Καλή Χρονιά, θεμα εκθεσης 2012, 600 δις, αλλαγη ωρας 2013, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, ξανα, μια ημερα, αυτοκινητα, βημα, γνωμη, ηγετης, ποδηλατα, τυχη, ωρα, audi, game, ktm, motogp, real, test, αγνωστος, αρθρο, αμφιβολιες, απωλεια, αυτοπεποιθηση, άφιξη, βγαινει, γεγονος, γινεται, δαχτυλιδια, δευτερο, δειχνει, δωρο, εκθεση, εκκινηση, εβδομαδα, εξι, επιτυχια, ερχονται, υπηρχαν, θετικο, ημιχρονο, ισορροπια, καταρ, λαθη, λαθος, μακρια, μπορεις, νασερ, νικη, παντα, οδηγος, ολλανδος, ολοσωμη φορμα, ονομα, οπισθοδρομηση, οραμα, οχημα, παμε, προβληματα, πρωινο, συγχαρητηρια, σχεδιο, τρια, φορμουλα, φορμα, φορα, χλμ, χρωμα, χαρα, ωρες, αγωνας, branch, drive, εφαρμογη, empty, εσωρουχο, festival, ηρωας, κυριακη, loeb, μεινει, μια φορα, μπροστα, taxi, ομαδες, raid, ride, sebastien loeb, σημαίνει, σκηνη, superman, test drive, tron, touareg, θελω να, θεματα, motor, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα