Πτολεμαΐδα: Δύο νεκροί ποδηλάτες σε τροχαίο

Τα σοβαρά τροχαία στην χώρα μας δεν λένε να περιοριστούν… Ένα νέο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 13:00 στον δρόμο που συνδέει την Πτολεμαΐδα με την Άρδασσα, αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα παρέσυρε μια ομάδα ποδηλατών, τραυματίζοντάς σοβαρά έξι εξ αυτών. 

Οπως αναφέρει το Kozan.gr η τραγική κατάληξη θέλει τους δύο εξ αυτών να χάνουν τελικά τη ζωή τους! O ένας νεκρός είναι γεννηθείς το 1994 από χωριό του Δήμο Σερβίων κι ο δεύτερος από την Έδεσσα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν ένας ακόμη που χαροπαλεύει.

Συγκεκριμένα το τροχαίο συνέβη

στο 10ο χιλιόμετρο του δρόμου Πτολεμαΐδας – Άρδασσας όπου κινούνταν η ομάδα των ποδηλατών. Ξαφνικά,το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα έπεσε πάνω τους ανατρέποντας τα ποδήλατα και ρίχνοντάς τους στο οδόστρωμα.

Προς το παρόν οι συνθήκες του ατυχήματος παραμένουν αδιευκρίνιστες…

Στο σημείο επικράτησε πανικός με τους διερχόμενους οδηγούς να σταματούν για να βοηθήσουν τους άτυχους ποδηλάτες, ενώ έφτασαν τρία ασθενοφόρα που τους παρέλαβαν και τους μετέφεραν στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Η οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη από άνδρες της Τροχαίας που διερευνούν πώς συνέβη το ατύχημα.

Δηλώσεις για το τραγικό δυστύχημα έκανε και ο διοικητής του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.



Τραγωδία στην Εορδαία-Νεκροί δυο ποδηλάτες που χτυπήθηκαν από ΙΧ-Ένας ακόμη σε κρίσιμη κατάσταση | Kozani Media https://t.co/C4IPFITyar

— Panagiwtis Pliatsios (@Panpliatsios) 23 Ιουνίου 2019

Δείτε φωτογραφίες από το τραγικό ατύχημα

The post Πτολεμαΐδα: Δύο νεκροί ποδηλάτες σε τροχαίο appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα